Grattis Bob og Ulrika & Hilde og Ayzo

«Bob» DeepEyes Beyond Any Of You II er første valpen som viser sine framben på offisielt konkurranse. De har vært på Internasjonal utstilling og fikk Very Good med en fin Junior kritikk. Grattis!

Dommer var Martin Johansson og han hadde dette å si om Bob:

Vel skuret huvud, ljusa ögon, aningen store öron. For deagen lite kort och luftig. Tilräckelig vinklad rundt om, bra rygglinje, i störste laget, rör sig väl, hör svans. Bra temperament.

Grattis Hilde og Grejaskogens Ayzo som fikk sitt 3 cert i spor i dag og dermed Nbch!!

NBCH Grejaskogens Ayzo

Talli & jeg har også vært på kveldsstevne denne uken. Vi begynnte med felt hvor hun jobbet knall bra, men fikk trekk for tygg/jonglering. Fikk 9 med alle gjenstander. Fornøyd med det og kommer til å fortsette drite i tyggen 😉

Så var det ut i sporet. Og tjoho det var tøft. Kjempe artig spor med en million terrengskifter (føltes slik *ler*) og er vel med sikkerhet det mest krevende sporet Talli noen gang har gått. Hun jobbet konstant, ingen spor tap, prøvde hoppe opp berg hvor sporleggeren hadde gått og falt ned, jeg måtte løfte henne opp også få med meg min egen rumpe. Godt jeg er litt sprek. 40 min brukte vi rundt og hadde 7 pinner til mål. Men det sugde masse energi av henne. Bra jobbet Talli!!!!

Oppsøket ble bakspor til venstre og 7 i karakter.

Så var det lydighet med en gang vi parkerte på plassen. Jeg viste alt at Talli var sliten, prøvde jobbe henne opp men fikk ikke henne helt der hun pleier være. Selv var jeg heller ikke mentalt klar for å gå lydighet. Så det ble slurv og dårlig lydighet.

Fvf 8 -dk, langt framme (jeg har aldri gitt dk på fvf og har vel den mest passie kroppen som fins for Talli er super følsom på mine bevegelser. Så desverre ikke på skjema før etterpå så jeg fikk ikke spurt dommeren hva slags DK jeg gav *forvirret*

Innkalling. 0!!!!! – når jeg snudde meg så sto hun, prøvde kalle henne inn og ble stående =dk. Så kom hun, stå gikk greit men også dk på ligg. (tror dere jeg har trent innkalling i dag eller *ler*) Skal iallefall aldri mer justere henne for urolighet når hun venter.

Fremmadsending 8 -langt fram på påføring, treg inn.

Kryp- 9 litt høy start.

Hals på kommando- 8 forandrer utgansstilling (hun hopper framover på første halset så hun kommer skrått, men fortsatt på høyde. Så jeg syns det var litt strengt.)

Hinder – 10

Apportering metall: 9,5

apportering ting: 9,5

stige: 10 Her var jeg litt spent ettersom vi har hatt noen diskusjoner. Hun tok faktisk ett og ett trinn nedover og ventet på meg *ler*

Fellesdekk: 9,5 (veldig treg ned, hun var rett og slett ferdig og sliten.)

En tøff dag for Talli, men hun prøver og er en ærlig sjel. Hva mer kan man kreve?

Tilsammen ble det 531 poeng og 3 plass!

Bob med sin "søster" Stella.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s