Kjappere enn lynet på stigen

Dagen i dag start med en lang tur sammen med 2ne og belger gjengen. Jentene koste seg på tur med innlagt svømming. Takk for turen og for at du lekte taxi imens bilen fikk enda en ting påkostet. Ny frontrute denne gangen.

På vei fra butikken så stoppet jeg for å trene litt stige med Talli. Talli har jo stor tro på sin evne som agility hund og stigen bli tatt der etter bare uten felt. Det er om å gjøre å hoppe 2 trinn opp, løpe så fort som mulig i trav over også hopper man av siste trinnet på vei ned. Veldig fin stige øvelse kan man si….

Iallefall så endte jeg og Talli i diskusjon om denne stigen og hvor fort den skulle gåes over. Talli ble litt «Ikke forstå, snakk med Blaze». Så etter ett par diskusjoner så gikk oppfarten greit, men vi måtte løpe over og fortsatt hoppe over nederste trinnet. Litt mer diskusjon om hvor det lønner seg å stoppe. Også fant ut at «JAAA» Det er DET du vil!? Så hun gikk fint opp, så skulle hun prøve smyge seg over i sakte film og fryse på toppen. *slå hode i veggen* Ny kommando så kunne hun gå videre, men måtte fortsatt hoppe over siste trinnet.

Så hvor er vi etter den økten? Jeg har en hund som tar trinnene opp, som ser ut som den har fått juling på toppen, og tar «frys» posisjonen på toppen, for så å skynde seg ned. Hurra for god komunikasjon!!!

Tror jeg snakker med Blaze jeg…. 😉

Er ikke alltid så lett å være kjappere enn lynet, for verken hund eller fører.

4 kommentarer om “Kjappere enn lynet på stigen

  1. Haha lille Tallimor! Du får legge det i repetoaret av snåle utførelser (som feks Blaze som rygger inn med tungapporten eller Tallis ivrige supersoniske hvin over hinder..)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s