«Kenneltreff»

Det har skjedd litt mer forje uke enn at vi gikk Korning på søndag. Jeg hadde «treningsuke» og valpekjøpere som ville kunne bare møte opp og være med.

Monica med Harly «DE Small Chance Og Success II» Kom reisende fra Bergen og var mandag til torsdag. Og Gunn Eva og Ivy «DE Poison Ivy» kom og var her fra torsdag til lørdag.

Tonje og Strider «DE  Trough Shadow II» var innom på tirsdag.

Marie og Balrog «DE Meaning of Hast II» var innom tirsdag og torsdag.

Benedicte og Ikke «DE Sleepless Malice II» var innom torsdagen.

Torsdagen hadde vi to stk som er intressert i det neste kullet til Talli også. Så fikk de mulighet til å se både mine, valper og Hilde sine gutter. 7 AK på ett sted sånn helt utenvidere er ikke helt normalen *ler*

Så da fikk jeg se alle sammen. Noen er det en stund siden sist og andre ikke fullt så lenge siden. Ett par av gutta spøker det pittelitt for nå for tiden med at de har ikke helt bestemt seg for om de er kjempe store med kaktus under armene, eller om de er pittesmå valper enda *ler* De er morsomme i den alderen der. Men utenom det så virker hele hurven har nok av arbeidslyst, enkle å ha med å gjøre, veldig bra lek. Noen litt mer intens i sitt virke enn andre som i alle kull. Så jeg er veldig fornøyd så langt.

Desverre ser det ut som Harly forblir krypt.

Ivy er så lik Blaze at man skulle nesten tro det var hun som bodde hos meg. De har omtrent samme stil i sporet og en haug med andre atferder som omtrent er kopiert fra Blaze.

Selv så fikk Talli gått så masse spor at jeg var sår i hendene, men deilig å gå 1-2 fremmedspor hverdag. Ett og annet felt ble det på henne og lydighet også. Blaze fikk en runderinsøkt, felt og gå noe spor hun også iløpet av uken, men fokusen var ikke på henne.

Jeg har forresten unngått mine oppdretter plikter og ikke tatt ett eneste bilde!!! *skamme seg* Så nå surfer jeg litt på hjemmesidene til de som har det og stjeler som bare det.

Tonje & Strider skal ut å gå spor.

Monica og Harly har funnet pinne i sporet.

Jeg og Talli går spor

Hilde (som kom innom på torsdagen) og Balrog leker med feltgjenstand

Balrog lurer på om Hilde skal stikke av med gjenstanden.

Harly tester bitepølse

Talli og Harly. Talli mente nok at det der var hennes bitepølse, den er stor-flott og fin å kjøre bil & helikopter med! Ikke noe leketøy for små gutter!!!

Ikke og Marie. Marie og Benedicte var på runderingskurs i helgen så nå kommer noen bilder av det.

Ikke

Marie & Balrog

Benedicte & Balrog leker.

Tusen takk for at dere stakk innom!!

6 kommentarer om “«Kenneltreff»

  1. Tusen takk for at vi fikk komme på besøk Jeanette, jeg koste meg masse! Det var så moro å se alle valpene og hilse på gutta til Hilde igjen. Synd jeg ikke fikk truffet Tonje og Strider, men det får vi vel anledning til en annen gang. Jeg trodde jeg hadde en super-sosial kelpie, men det var helt til jeg hadde bodd under samme tak som Talli et par dager 🙂 🙂 Hils og takk henne for masse kos. Og hils til Blaze, verdens flotteste kelpie på alle måter (mulig jeg blir litt inhabil der..;). Håper du ikke har tatt skrekken av å ha oss på besøk, for vi kommer nok igjen en gang 😉 🙂

  2. Takk for fantastisk (iskald brrrrr-)dag! Og så mye man lærte (deilig å være valpekjøper hos Jeanette, man får flå hjernen hennes! Men jeg har fremdeles en god del lag å skrelle av den hjernen der før det er slutt på kunnskap!) Jeg ergrer meg fremdeles til døde over at jeg ikke fikk med meg torsdagen også! Det var jo så rart om tirsdagen å komme hjem med en dødssliten Strider som t.o.m. sovnet oppi middagen sin, kunne godt tatt en reprise på det! Og så må jeg si at han var jo superapekatt om tirsdagen.. men det er Jeanette sin skyld – Strider er vanvittig glad i sin Jeanette han! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s