Ikke på besøk

Startet dagen med å møte Margrete for litt spor trening. Eller hun gikk spor og jeg trente felt.

Talli gikk veldig bra i dag. Startet med en patrulje på første gjenstand. Belønning på den, belønning på gjenstand nr.2. Ingen beklnning på gjenstand nr.3. GJenstand 4 måtte hun jobbe litt mer for, men ingen stopper eller tull 😀 Så plukket vi inn to gjenstander på ren patrulje gang.

Tuppet ut 5 gjenstander til Blaze. Så fikk hun gå felt. 3 første gjenstandene gikk kjapt og greit, men 4 gjenstand lurte hun på om ikke jeg kunne vise henne hvor den lå *ler* Hun manglet da yttre høyre og venstre. Fikk henne i gang og hun plukket inn ett av hjørnene. Dritt kult syns Blaze selv om hun ville at jeg skulle være med å finne siste. Løper nesten å grynter i feltet med halen rett opp og ørene flate *ler*

Takk for treningen 🙂

Etterpå reiste jeg avgårde å hentet Ikke. Hun er påmeldt på sitt siste valpeshow i morgen, men Benedicte kunne ikke stille henne selv pga jobb. Og ettersom utstillingen er ca 6 min fra meg så passet jo det bra. Så hun har vært på tur med Talli og Blaze, litt fjortis fakter som måtte justeres, men etter det så har det gått veldig fint både ute og inne. Kjempe bra om det fortsetter slik om det blir kull her hjemme på henne. Hun er veldig lik Talli i atferd, nesten litt skummelt.

Snublet over en huggorm gjor vi også i dag!!! Alle hundene sto å luktet på den og Talli lurte på om ikke hun skulle ta den med seg *panikk* Heldigvis ser det ikke ut som noen av hundene har blitt bitt. Ingen hevelser eller slikking noen sted selv om det er flere timer siden nå.

Ikke og Talli

Ikke, Blaze & Talli

Blaze, Ikke & Talli

Blaze & Ikke

Mor og datter som er ganske så like både her og der.

ADVARSEL!!

NÅ KOMMER DET BILDER AV HUGGORMEN!!!!

SÅ VIL DU IKKE DE DET MAMMA SÅ IKKE RULL VIDERE PÅ SKJERMEN!!!!

Slemme huggormen

Slemme Huggormen en gang til.


5 kommentarer om “Ikke på besøk

  1. Fy så like Talli og Ikke er -behøver ikke noen stamtavle for å se at de 2 er i slekt ja, sikker på at du ikke driver kloning? Ellers er skrekken å møte huggormer nå om dagen, tror Strider ville synes en sånn en var superspennende.. det ville jeg også synes men ikke på samme måte.. grøss. Dog flotte bilder av den! (Og det må ha vært en veldig snill huggorm som ikke bet til tross for dansingen! *ler*)

  2. Snill huggorm som ikke biter selv om den blir antastet av kelpiser, syns jeg 😛

    Veldig så like Ikke og Talli er, hun er ikke så liten heller lenger, hun Ikke? Hun ser ikke så mye mindre ut enn Talli, tror jeg? hehe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s