Zombie til skogs

Etter bare 2/3 timers søvn etter nattevakt så lokket og lurte Andreas og Hilde med ferdig spor til Talli, tråkket løype til Blaze o.l.

Og det klarte faktisk å dra meg ut av sengen, dog litt i Zombie modus 😉

Kom fram til ett 2 timer gammelt spor m/langt oppsøk, 700 meter, 6 pinner og 2 kryssinger. Jeg husker svært lite av sporet, hadde vist ikke våknet enda *ler* Bla så merket jeg midt i sporet at linen var blitt slapp og da sto Talli med store øyner, logrende hale og lurte på om jeg ikke skulle rose henne for den fine pinnen hun hadde i munnen. *søte Talli* Vi kom rundt med 5 av 6 pinner, eller Talli var førerhund rundt. Ingen problemer med kryssingene som var lagt inn heller. Flink hund.

Takk for at dere orket legge sporet til meg!

Så ble det 3.manns rundering. Blodsukker mitt var hevet og øyelokka ble ikke holdt oppe av fyrstikker lengre.  Blaze fikk to runder med rundering. Vi kjørte nok en gang endel tomt på henne, begge gangene rundt 3/400 meter. (hvor lang er den løypa egentlig?) I starten gikk det ganske bra, ett og annet bakslag. Men vi var ikke helt enig om hvor vi skulle møtes på linjen *ler* Så jeg måtte værsågod løpe etter hvor Blaze hadde tenkt seg. (ja her er det jeg som trenes til å møte bikkjen ikke omvendt :p ) Og Blaze er faktisk umulig å bryte fra sine «linjer» i skogen. Og om jeg skriker, så bare akselererer hun i den linjen hun har sett seg ut. Det rare er at samme hvor rart hun kommer inn så får jeg henne ut på andre siden omtrent der jeg vil ha henne bare ved kroppspråk og ut på 50 meter. Så det er egentlig ikke ett problem, bare ikke helt estetisk når vi aldri møtes i forhold til boken.

Problemene første økten kom ikke før hun blir sliten, så da måtte vi jobbe mer med framdriften de to siste slagene.

Andre økten hennes kjørte vi samme løypen igjen, denne gangen kastet jeg litt ball med henne først og håpte på feil litt tidligere pga hun var mer «sliten». Men det var hun ikke, derimot runderte hun småpent 😀 Helt til hun skulle få siste fig og avsluttende fig for en flott jobb. Da fikk hun kjempe fint slag der fig lå, men desverre noen meter for kort til å klare ta fig. Sendte henne over på andre siden siden fokusen vår er på framdrift og ikke dybde. Der ble hun bare borte…. Etter en kort stund så forsto vi hvorfor, hun hadde fått sidevind og dratt over stien og funnet Hilde på andre siden hun *ler* «Follow that nose!!»  Hun vet å dra etter fig når hun får de i nesen. Hun hadde forresten gått direkte i lek hos Hilde, derav ingen retur av hund 😉

Takk for en kjempe fin dag 😀

En kommentar om “Zombie til skogs

  1. Så godt å se at du har blitt bitt av runderings-basillen igjen ;)Tenker Blaze er glad for det også 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s