Tusen Takk

Tusen takk for alle gratulasjonene!!

Og tusen takk til våre treningsvenner som hjelper oss for å komme så langt! Dere er gull!

Hva har vi gjort siden da da? Søndag og mandag ble det sykkeltur i solen. Tror de har veldig godt av å bygge seg bra kondis før varmen virkelig tråkker til.

I dag var jeg sent oppe, eller egentlig alt for tidlig oppe etter nattevakt. Våknet etter bare 3 timer i sengen. Så det ble en veldig treg morgen/formiddag før jeg kom meg ut en liten time for å trene litt på banen. Hadde planer om felt også, men fant ut at jeg hadde litt kort lunte etter lite søvn *host*

Blaze fikk fvf, innkalling og ruta. Som gikk ok. Bommet ikke på ruta ved første sending heller 🙂 Innkallingen må jeg få tilbake den fine ståen min.

Talli fikk en lang fvf, så begynnte jeg å jobbe med innkallingen hennes. Dvs provosere fram at hun kryper/urolig når jeg går fra. Det angret jeg på etter på da hun først ikke kunne komme på innkallings komandoen.. Og når hun kom senere så var det jo ligg som telte så da funket ikke stå.

Så konklusjonen min er nok at jeg heller får få trekket for innkallingen enn at bikkja ikke kommer på innkalling. Ettersom jeg har hatt litt problemer spesiellt med at hun tar ligg som første øvelse ved usikkerhet så tror jeg nesten jeg skal satse på å ikke gjøre for stor nummer ut av uroligheten. Evt at noen andre forteller henne at det ikke er lov og ikke jeg.

Så tok jeg fremmadsending ved siden av innkallingen. Det gikk veldig bra. Ikke helt det temposkiftet til passgang som jeg vil ha, men samtidig så var hun ikke så bra ut i galoppen så travet hennes var innenfor.

Hadde planer om felt, men droppet det og tror jeg heller tar en ting av gangen når jeg har sovet lite og kjenner at lunten er litt kort :p

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s