Deilig å kjenne sporlinen brenne i hendene igjen!!

Verken jeg eller bikkjen er helt klar for det *ler*

Sporet i dag tipper jeg ble 5-600 meter med 4 pinner. Når jeg fant terrenget så bestemte jeg meg for at fokusen får være på å konsentrere seg over lengre tid og ha lengde på sporet uten for mye pauser. Rett og slett sporkondis.

Det ble ett oppsøk på rundt 15 meter i dag og rett vei nå også. Men jeg må nok snart finne ett område som er litt lengre før stevnet vi skal på om 16.april.

Talli jobbet bra, men merket at hun måtte ta noen kunstpauser og en ekstra snur ibland de siste 100 meterene, men hun jobbet ellers veldig bra i ett tett spor. Plukket med seg de 4 pinnene også 😀

Jeg må tydeligvis herde hendene mine på nytt, der trenger jeg sporlinekondis. Jeg har fått brannsår, og en vannblemme på lillefingeren *ler* Og det er deilig 😀 Jeg nyter det!!!  Ingenting er som en god sporskade!!

Når sporet fikk ligge så gikk jeg en sving med jentene. Blaze får «slippe» å trene, men bli med på tur. Hun kniper fortsatt og har vondt på øyet sitt. Så hun får hvile det til helgen kommer. Hun ser rett og slett ut til å være lysfølsom akkurat nå.

Talli godt fornøyd med seg selv.

 

4 kommentarer om “Deilig å kjenne sporlinen brenne i hendene igjen!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s