Spor, gardiner, veterinær & stige.

En helt normal kombinasjon vel? *ler*

Dette var dagen hvor alt skulle gjøres. Var bare til å stå opp og komme seg ut døren. Første stopp var å kaste seg ut av bilen, sette på varsellampen *host* og legge ett spor på nesten bar mark. Men bakdelen ved denne barmarken var jo at jeg ble virkelig oppskrapt og pisket av all kvisten. Men klarte legge ett spor på ca 500 meter i tidenes mest traffikerte område når det kommer til elg o.l. 6 pinner ble kastet ut så var det videre til butikken for gardinshopping. Etter å ha bodd her siden oktober så var det påtide med gardiner i stuen *host*

Valget falt etter litt fram og tilbake på disse gardinene, jeg liker slike farger 🙂

Etter litt mer shopping av mat (og frokost *host*) Så var det retur til sporet. Det var nå begynnte å regne ganske bra og sporet hadde lagt i  litt mer enn 2 timer. Talli gjor en kanon jobb!! Fakstisk syns jeg hun var mye tydeligere i sporet enn hun har vært tidligere. Hun så heller ikke ut til å bry seg nevnverdig av alt vilttråkket, bare plukkte med seg en og annen etterlatenskap etter elgen i farten :p Men med tanke på at hun før brøt sporet for å følge vilt på våren de siste 2 årene så kan hun få lov til å spise det i farten når hun går sporet 😉 5 av 6 pinner kom i mål, hoppet over den første som kom 5 meter etter oppsøket. Oppsøket var på knapt 10 meter, og hun valgte rett velg 🙂 Så veldig-veldig fornøyd. Talli også så veldig-veldig lykkelig ut i sporet, belønning og kunne ikke skjønne hvorfor vi skulle gi oss på slutten 😀

Så var det hjem, kaste seg rundt ett par ganger og få i seg litt næring. Og avgårde til veterinærtimen til Blaze. Øyet hennes har tullet noen dager og min skylling av det har ikke hatt noen effekt. Det var nok ett sår på øyet henne igjen, og nok en flekk med arrvev  😦

Blaze fikk lokalt smertestillende med en gang jeg kom ut av apoteket, og jaggu hoppet hun ikke rundt som en ungfole når vi kom til klubben. Var vel først når hun har fått det jeg så hvor preget og vondt hun har hatt, siste dagene. Hun har vel egentlig bare «jogget» rundt.

På klubben herjet jentene rundt klubbhuset imens jeg fikk gravet fram valpestigen fullstendig. Og begynt på bruksstigen. Har fått ryddet ene siden og gjort klar til sette på den trappene opp igjen. Oppmarsj har jeg desverre ikke brøytet nok bort til å trene enda, men det var ganske mye snø der altså! Håper noen andre tar å rydder litt snø også.

Valpestigen

Talli fikk en økt på valpestigen. Det vi slet med i fjor var jo litt dårlig tid. Om å gjøre komme seg over fortest mulig. Så fokusen ble på første og siste steget, og en og annen belønning på toppen for å holde følge med meg. En helt grei økt 🙂

Nå tror jeg vi skal slappe av resten av kvelden.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s