Vi fant litt barmark..

Det var faktisk bare litt. Jeg har drevet å spanet på tur her hjemme og det fins en kan litt utenfor en vei hvor det ikke er fullt så tett med trær og sol hele dagen. Så der var det nå begynnt å bli bart rundt trærene og snøen hadde sunket sammen. Jagu klarte jeg ikke legge ett 400 meter langt spor. Det var vel knapt 1/4 som var på barmark, 2/4 på snø som jeg kunne gå oppå og resterende 1/4 var snø til leggen/knærene. La ut 6 pinner til Talli og lot det ligge imens jeg gikk en tur rundt Aurtjern med de begge.

Sporet fikk ligge ganske nøyaktig 1 time da begge jentene fikk seg en runde med børsten, fytti hvor de røyter nå!

Her er ett kart over sporet til Talli. Håper dere får sett det uten å være medlem av runkeeper.

Hun sporet veldig bra, fikk 5 meter oppsøk også var det nesten rett på en vei, det lå en pinne etter 10 meter på den siden, men den gikk hun over. Ellers sporet hun veldig bra og plukket de resterende 5 pinnene. 😀 Hadde en kjempe fin intensistet og brydde seg ikke noe om dyretråkk. I starten av året i fjor var hun veldig opptatt av dyretråkk på starten av året. Så det ser heldigvis ikke ut som erfaringene hennes har blitt foreldet etter vinter pausen 😀

Men hun ble veldig sliten etter bare 400 meter, la seg rett i sofaen og vippet over på rygg når hun kom hjem *ler*

Veldig fornøyd Talli, også kan du skimte terrenget i bakgrunnen.

2 kommentarer om “Vi fant litt barmark..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s