Treningsuke dag 6, siste dag

Da var siste dagen i vår intensive treningsuke kommet 😉

Tilbake til Trandum i dag for fellestrening. Fikk god hjelpe av Line til begge jentene. Tusen takk 🙂

Blaze jobbet jeg med fvf og hennes ide med å bråstoppe under springmarsj ved kjegler. Vet ikke hvor ideen kommer fra, men det er nå tydeligvis slik at når en ting løser seg så kommer det noe annet 😉 Ellers gikk det meste ok i dag også. Ved dirrigering gjor vi det vanskelig ved at markør til ruta var ved hennes venstre side når hun var ved sin markør for videre dirrigering. Når hun da skulle dirrigeres videre så løpte hun først til markør, også så vi det knaket inni hode hennes noen sekunder før hun løpte videre til apporten. Bra jobbet syns jeg 😀  Ruta gikk i trav i dag, men helt korrekt på første sending. Jeg er fornøyd med det, jo tryggere hun blir på første sendingene og lykkes, jo bedre blir det.

Senere trente jeg en runde alene med henne hvor jeg «tulla» litt mer ruten og jobbet med det på klare gå forbi kjegler under fvf *ler*

Blaze fikk også en fellessitt med Cane og Rikke senere, ikke noe å si på den.

Talli jobbet jeg med fremmadsending og fvf. Dvs fvf delen under fremmadsending. Den har vært veldig over stokk og stein!! Dvs hun har funnet på å brått gå 1 meter forann meg ved noen tilfeller :p Så det ble mye gåing fram og tilbake, fram og tilbake med bare 1 eller 2 sendinger når jeg holdt på selv. Line tok også å kommanderte meg en liten runde hvor hun hadde litt tendenser til å falle tilbake selv om jeg alt hadde pirket på det. Så dette må vi nok jobbe endel med fremover.

Tok en innkalling med henne også, hvor jeg fikk Line til å titte på henne når jeg gikk, brått når jeg var kommet på 50 meter så krøp hun lynkjapt litt framover 😮 Ser ut til at jeg må gå litt tilbake og belønne liggen.

Hun fikk så en fellesdekk med skjult fører på Trandum. Så kom noen på at vi kanskje skulle skyte litt, og siden jeg er den som har pistol så måtte jeg jo stille opp 😉

Først var jeg skytter da vi har litt unghunder som bare skulle leke eller få godbiter, så fikk Talli være med på fellesdekk. Det er litt lite steder å gjemme seg der, om man ikke skal bruke 20 min på å komme seg fram i til skogen i snøen *ler*. Så Talli ble lagt i veien, jeg fikk 10-20 meter ut i grøften og endre rett å slett med å legge meg ned å sole meg. Talli fikk dermed skjult fører :p

Talli lå vist så pent og pyntlig så 😀

En liten sving sammen med Line og Rikke. Og avsluttet med en 3-retters på McDonald (hamburger, pomfrittes og is) sammen med Siri.

Takk for treningen i dag!

Også en liten blomster oppdagering. Henge blomsten jeg kjøpte til stuevinduet har det faktisk kommet blomster på, trodde faktisk ikke den planten gjor det jeg! Iallefall ett tegn på at den trives!!

Også runder jeg av med ett par bilder fra NM 2009, gleder meg noe fryktelig til sesongen nå kjenner jeg!!

Fine Gullvinen, som skal drikkes dagen før dagen 😉

Campinglivet..

5 kommentarer om “Treningsuke dag 6, siste dag

  1. Kjente jeg fikk litt lyst til å smake på den gullvinen jeg :p Får vel heller nøye meg med å være med på tur jeg! Flinke dere har vært med skippertakstrening denne uken!

    • Gleder meg til Gullvin mulighet igjen jeg også 😀

      Jupp, vi er flinke på skippertaktrening, får bare se om det har ønsket effekt. Vi har jo bare brått fått andre probelmer :p

  2. Talli hadde ikke fellesdekk med skjult fører – hun hadde fellesdekk med DØD fører, hun *ler*. Tror aldri jeg har sett fører i den posisjonen før *ler litt til*.

    Tusen takk for skyting og dinnerdate :D.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s