Treningsuke dag 5, nesten vår jo!

I dag tok vi turen ut til Hilde ettersom jeg avlyste den avtalen i går 😉 Men det var jo mye bedre vært og alt i dag, så jeg tror det ble mye kosligere Hilde! *ler* Alltid hyggelig å trene med dere!

Blaze fikk gå først, vi kjørte igjennom programmet. Under fvf dukket brått hennes «stå u.marsj» opp igjen ved en kjegle… Jippi for det *ironi* Ellers gikk programmet ok, trav ut til markør og trav ut til ruten, men ikke noe bom og selv om det gikk i trav (usikker) så gjor hun det hun skulle! Resten av programmet var uproblematisk, men ikke noe å rope hurra for 😉  Vi er nok ikke klar for noen start neste helg, men det har lagt litt press på meg og har gjort meg mye mer konsekvent og, som dere ser, litt mer kontinuitet i treningen.

Talli var også ute, og i dag syns hun fvf var artig. Litt for artig, hun går for langt framme, styrer meg og går med kroppen sånn ca brettet rundt min venstre fot. Hun blir jo ekstra gira bare Hilde er tilstede 😉  Kjørte igjennom det meste av bruksøvelsenem unntagen hinder og stige. Fremadsendingen ble vanskelig i dag, og enda vanskeligere at Hilde er der. Vi tok innkallingen på skrått forann fremassendingen. Det betydde at innkallingspunktet var på enden av ytterste fig på fremadsendingen, det var vanskelig det. Talli prøvde så godt hun kunne. Tok henne ut igjen senere for å jobbe mer med den og få litt selvtillit igjen.

På veien hjem plukket jeg opp to hjorte skanker, skal tro Blaze blir fornøyd nå. Men når jeg skulle på butikken og kjøpe blod, på butikken jeg alltid handler på -som alltid har blod, så var de utsolgt selvsagt. Men det er jo ikke noe hast foreløpig. Tror vi må få oss en liten innføring i blodspor også før jeg kaster meg over det 🙂

I morgen blir det trening på Trandum for oss. Kanskje vi t.o.m skulle fått skutt litt?

Så ble det tatt litt bilder av yndlingsgutta «mine» 

Grejaskogens Ayzo

Grejaskogens Ayzo

Busligans Bocca

Busligans Bocca

Blaze med sin nye venn "Skanken"

En kommentar om “Treningsuke dag 5, nesten vår jo!

  1. Takk for en herlig treningsdag;);) Ja sola var deilig idag håper bare det blir mange slike dager framover så denna snøen blir borte fort……
    Kjempefine bilder av verdens beste gutter;););)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s