Treningsuke dag 4, snø….

All motiavasjonen bare rente av meg i det jeg tittet ut av vinduet og de snødde hunder & katter. 

Ventet og så begynte det blir nærmere 5 cm snø/sørpe ute og jeg kjente at jeg ikke orker kjøre noen sted for å trene.

Men jeg måtte til Jessheim en tur så da fant jeg ut at jeg kunne trene pittelitt med mye forstyrrelser. Så begge jentene fikk en økt hver utenfor Ullensaker rådhus. Begge jobbet faktisk ganske bra 🙂 Det ble fvf, fellesdekk, innkalling og for Blaze også fellesdekk.

Det som er fint der er at det er vinduer hele veien rundt så man kan se hvordan dyret går og jeg kan skjule meg bak stolper ved fellesdekk/sitt og fortsatt ha 100% kontroll over hva som skjer rundt hunden pga vinduene. 15 min hver med slik trening og alle som kommer/går fra jobb, skal på butikken, folk som midt under treningen spør etter veien osv gjør de fine og fornøyde iløpet av kort tid.

Så kunne jeg dra hjem igjen og sture over at det snør ute og lage litt vår i kjelleren. Nå er alle tulipanene mine kommet i potter i kjelleren. Jeg fikk en haug av Caroline som innflyttninggave, men desverre kom frosten for fort. De var begynnt å spire nå så det var påtide å få de i noe jord. Tulipanene jeg har plantet er av disse tre sortene:

Black Queen

Horizon, som nesten av omvendt farger enn tattisen min.

Recreado

Jeg venter også på at en duftlilje som jeg fikk av Tonje m/Strider skal komme opp. Lurer på hvordan den ser ut.

Er den slik tro?

Det kom også 2 nye orkideer i hus. Jeg er veldig glad i planter og surre rundt med blomster, men jeg eier desverre ikke grønnefingrer. Jeg tror jeg kveler de med min kjærlighet *ler*

Avslutter med bilder av de nye innhaverene, og i morgen skal vi trene ordentlig. 😀

Militonia Red: Fine mønsteret

Cambria Nelly Isler: Fine fargen.

2 kommentarer om “Treningsuke dag 4, snø….

  1. Så herlig Jeanett 
    Nyyyyyydelige blomster 
    Jeg elsker blomstene  fargene
    Det er våååååååårrrrrr
    Klem mamma Gunnar 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s