Treningsuke dag 2, godt uken er lang…

Nå har jeg begynnt på denne bloggen flere ganger, men ombestemmer meg stadig *ler*

Jeg og Blaze hadde litt «total blowout» i dag. Vi fikk ikke til å snakke samme språk. Blaze drev å tok Z/manikengen på egenhånd når vi gikk fvf. Når man havner imellom to kjegler når man går fvf så er vel det naturlig vel? *hilsen Blaze* og når man blir fortalt at det er feil så må man jo prøve på en enda bedre stå vel? *juhu liksom*

Videre til innkalling hvor hun prøvde å ta stå på egenhånd, men ombestemte seg heldigvis og kom i galopp hele veien inn. Så var det Z en som gikk bra. Ruta var hun helt lost igjen og stoppet ikke ved kjeglen, men fortsatt rett fram. Og videre derifra skjønnte hun brått ikke noe? Rett til dirrigering, dirrigeringen gikk bra. Utsendingen, tja.. hun gikk fra meg, men jeg tror vi hadde nullet pga hun traff ikke markøren, hun bare løpte ut hun. Men jeg skal være fornøyd med selve dirrigeringen for hun ville høyre(hvor ruten sto) fikk venstre ko, prøvde midten, stoppet henne og fikk venstre ko igjen og tok rett.

Neseprøve gikk veldig bra. Avstanden var det ingen dobbel ko på i dag, men dobbelt av normal framdrift.

Tok senere en økt med hinder og litt mer lek ved markørene, og fvf rund markører. Det gikk bedre da. Men jeg følte vi tok 3-4 steg tilbake igjen og da med nye problemer. Alltid like gøy. Men jeg skylder på at hun var sliten. (man må ha en unnskyldning vel?) I går kveld var hun drit sliten og gretten fra vi kom inn døren til vi gikk å la oss. Håper det «bare» er det. 🙂 Evt så skylder vi på Margrete som kom for å hjelpe oss! Men ikke si det til henne, da tror jeg hun bli sur. (Tuller 😉 er så kjekt å skylde på alle andre jo *ler*)

Talli er jo englebarn da *ler* Fikk fremadsending med 2 fig i dag også. Syns det går veldig bra. Det er bare den fvf delen jeg må ta tak i en eller annen gang. Men det er jo så morro å pirke på selve sendingen og ikke fvf delen. Skal skjerpe meg i morgen!! Huske det for meg!!

Så ble det kryp som vist enda er veldig bra også hals. Når ble det litt for mye stirring så hun hoppet helt opp å hode høyde på førte bjeffet før hun landet og plasserte seg der hun skulle være. Men etter det lille inn/ut-fallet så gjor hun som hun skulle og halset veldig bra. Tungapport, metallen og hinderet har jeg ikke noe å utsette på. 🙂

Jentene har fått flydd rundt å vært useriøse også. Blaze fikk være ute å tulle med den rosa grisen som sier «nøff-nøff» ene pausen og Talli fikk herje med bitepølse. Så vi var ikke bare seriøse på slutten av dagen i dag 😉

Når jeg kom hjem herjet jentene litt i hagen imens jeg ommøblerte litt snø i håp om å se altanen igjen og pusset stue vindu. Og nå er vist Blaze veldig-veldig trøtt igjen. Så vi tar ingen andre økt i dag. Tar heller en lang og god økt i morgen igjen. 🙂

Takk for trening og hjelp i dag også!

IKKE og Strider skal få pryde dagens blogg.

Tonje og Strider på LP kurs

IKKE var observatør på LP kurs

2 kommentarer om “Treningsuke dag 2, godt uken er lang…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s