Trening og hint av vår.

Endelig pluss grader og med det så har også motivasjonen kommet. Vi har faktisk vært å trent hverdag fredag t.o.m søndag. Deilig å kjenne motivasjonen komme tilbake. 🙂

Men der rare er at jeg merker at min konsentrasjon er dårlig etter vinterdvalen *ler* Jeg begynner slite med å jobbe ordentlig selv etter 1 time. Har jo ikke trent noe lengre enn det i vinterkulden.

Vi har vel trent litt av alt. Blaze har jeg jobbet med utsending fredag  og søndag, imens lørdag lot jeg det være og bare hadde det morro.

Talli har fått endel fremadsendings trening og jeg har klart å jage iallefall 2 personer inn slik at jeg har litt fig der. Takk til dere som lar dere piske inn 😀 Fremadsendingen hennes begynner bli veldig bra og gjennomgående bra på forsjellige steder. Så nå må jeg snart ta tak i marsjen vår, hun siger fra meg med en gang hun forstår det er fremadsending vi skal 😉

Krypen hennes har jeg også hatt litt fokus på i det siste. Hun tror jo det er «high speed chase» av bena mine i kryp så nå har jeg gått inn for å roe det hele ned og få henne til å forstå at det er ikke om å gjøre å krype fortest mulig :p

Strider har også vært innom en tur. Har ikke sett han siden jeg leverte han i desember. Han er akkurat som han var, masse å gjøre og føre med en vanvittig kamp og lek. Det er fy-saken sin det (vi liker slike!!)

Siri har tatt litt bilder for meg. Jeg trengte noen nye «profil» bilder av meg og jentene i forbindelse at jeg er inne i NBF sitt styre og til noe instruktør presentasjons greier. Så da ble Siri utskremt fotofrag. Tusen takk Siri!!

Strider

Strider

En litt mindre seriøs Strider

Også ble det tatt flere fine bilder av «oss». All ære til fotografen med 2ne tulle tante og ikke til modellene *ler*

Talli, meg og Blaze

Litt gladere

En av mange litt mindre heldige øyeblikk.

Talli-Vampyr evt Kelpyr!

Blaze er god på dette å bli tatt bilde av.

Men ikke fult så god til å vente på sin tur når vi trener *flirer*

4 kommentarer om “Trening og hint av vår.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s