Talli, Harly og Balrog!

Harly «DeepEyes Small Chance of Success II» Var på utstilling på Ølen og møtte der en mindre hyggelig dommer. I det hun oppdaget av valpen ikke hadde testiklene sine helt nede så hadde vist hun sagt noe om «Waste of time» og ikke ville bedømme han. 😦

Etter litt ovetalese fra ringsekritæren hadde de fått komme inn igjen og dommeren hadde skrevet denne kritikken:

6 months, could have a little bit more witter at scull.
Nice topline and tailset.
Sufficient rear angulation.
Good coat and colour.
Still needs more strength in the hock movements.
Unfortuantly no testicals present.

Kjempe gøy at dere er aktive syns jeg! Og det er jo en kjempe trening for en valp å få dra på valpeshow inne som en miljøtrening og håndterings trening! Litt nye bilder av Harly også:

 

Balrog «DeepEyes Meaning of Haste II» Var på sitt andre valpeshow og fikk BIR for dommer Gro Svandalsflona. Hun hadde dette å si om Balrog:

Velutviklet hannvalp av god type og størrelse. Typisk hode. Gode øyne og ører, anelse kort hals. God skulder men noe steil overarm. Ønsker noe mer forbryst. Velutviklet kropp for alder. Noe fallende kryss og høy haleføring. Beveger seg fritt fra siden. God pels. Herlig temperament og fint vist.

Filmet det gjor de også, syns dere var kjempe flink!!!

Marie, Balrog og dommer Gro Svandalsflona.

 

Selv var vi på vår siste utstilling for de neste 6 mnd. Neste utstilling på oss blir ikke før i Juli. Nå er det spor og lydighet for alle penger 😉

Vi var altså i Danmark for å stille Talli på NKK Fredericia. Reiste sammen med Caroline og fikk overnatte hos oppdretteren hennes Bitta. Tusen takk for turen og for overnatting!! Dere er velkommen hit når som helst 🙂

10 AK var påmeldt i DK. Jeg tror jeg nok en gang må slutte å si at Talli ikke er så bra (ja jeg gjentar det til det kjedsomelige).

Vi hadde også dommer asprirant og normalt så fører jo det til litt strengere bedømming ;)
Talli skulle inn i Champ klassen og dermed den siste til å bli bedømt. Det var 10 påmeldte fordelt 50/50. Av hannhundenen var det en CK i championklasse, men CACIB ble holdt tilbake på han.
Innen jeg skulle inn var det ingen CK på tispene. Bedømmingen tok jo en hel liten evighet og virket noe kaotisk først da dommeren startet med å endre rekkefølge på oss to i championklasse. Noe som irriterete meg når jeg egentlig skulle løpe først….

Etterhvert ble nå dommer og aspirant ferdig. Så skulle de diskuterer og diskutere. Tok t.o.m inn i ringen igjen en annen tispe som de hadde sendt ut uten CK. Og når man står i ringen da og ser i sidesynte av dommeren står å gestakulerer så begynner man jo virkelig å lure. :blink:

Men jaggu gikk det veiene og Talli fikk både CK, CERT & CACIB. Og er dermed DKUCH og NORDUCH. Det er stygge andungen min det :wub:
Det var jo også gitt alt at Talli ble BIR siden hun fikk CACIB og ikke hannhunden. :devilbanana:

Dommer var: Göran Bodegård fra Sverige og kritikken var som følger:

Utmerket helhet. Myket vakre linjer og proportioner. Nær det perfekte hodet. Fint balansede balanserede vinkler framme og bag. Bra benstammen. Vakker overlinje. Beveger sig myket godt. En tik af høj kvalitet.

I gruppen hadde vi det værste dommer bytte vi kunne få… Vi fikk dommeren som gav henne blå på Lillestrøm. Jeg hadde nesten lyst til å forlate oppsamlingsringen da :fish:.

Grattis til Caroline med BIM på Avalon, og Bitta som fikk to nye DKUCH på sitt eget oppdrett denne helgen!!

Bedømmes av apsiranten.

Korad Intuch DKuch NordJv08 DKV09'10 Whyallas Black Gali. & C.I.B C.I.E* NordUch DeepEyes Talia al Ghul I.

I grupperingen

 

Vi ble i DK til mandag ettermiddag så jeg fikk faktisk gått spor og trent lydighet på barmark. Bare det var jo verdt turen alene!!!

Også fikk jeg kost med denne kjempe digre «babyen» og hans 9 barn:

USACh, DKCh, NOCh, KLBCh, KBHV06, DKKV06, VDHCh, KBHV07, DKKV07, DKJUBV07, Nordv07, UKCh, INTCh, KBHV08, WW08, Nordv08, DKV 09 Thornapple Aftershock "Diablo"

7 kommentarer om “Talli, Harly og Balrog!

 1. Fiine brødrene – og fantastiske mamma da! Men det der med høy hale-føring, skal de ikke ha det når de løper rundt og er så glade og føler seg vel? *kikke på lille monster med hale som den fineste radiobil-antenna*

 2. Takk for skryt 😀
  Veldig fonøyd med godgutten!
  Også er vi litt lei oss på Harlys vegne, men syntes de var kjempeflinke som tok det så bra og hadde en fin dag i ringen uansett.
  Den kritikken til Talli er jo bare wow! Pene pene mamman! Gratulerer så mye!

 3. Søte dere! 😀 Heldivis hadde Harly en super oppfattelse av dagen, litt frusrert var han jo når han ikke fikk rundslikke alle folkene der inne men det gikk over med en grisehalse som bestikkelse *ler*
  Joda Tonje, antennehale her og innimellom. Spesielt når vi trener og leker, da er han passe full of him selv 😛

 4. ååå *glemsk*
  Tadaaaa! Stort grattis til Balrog og Talli som redder familiens ære når det kommer til venstresvingene 😀
  Og for en kritikk Jeanette! Hun er pen, hører du!? *ler*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s