En oppdatering

Prøver bli flinkere til å blogge igjen 😉

Søndag var vi også på utstilling. Talli ble BIR igjen med en meget hyggelig kritikk fra dommer Jeff Luscott:

Very pleasing on the move. Good style in head, body and over the topline.
Attentive earset. Stands and moves true. Nice to go over!

Han la også til at selv om jeg var den eneste av rasen i ringen så likte han henne svært godt og mente hun var ett Exellent eksemplar av rasen. Og det er jo hyggelig å høre 🙂

Noen bilder Siri tok av oss på søndag. Takk Siri 🙂

I farta.

Talli

Enda ett, hun har blitt flink til å fristille seg syns jeg.

Og når man er flink så får man belønningen sin.

Det ble også lydighetstrening av Blaze på utstillingen.

På mandag og tirsdag ble det trim på jentene. Ikke så veldig langt på mandag for da snødde det meget tett her, men de fikk seg en god skitur i går på 5-6 km.

I dag ble det trening under mildt tvang *ler*  Jeg må ha en avtale for å komme meg ut døren, så i går planla jeg trening med 2ne slik at jeg klarte rote meg ut etter jobb. Takk for treningen 2ne 🙂

Blaze gikk jeg litt tilbake på utsending til kjegle og la ut ball omtrent alle gangen uten at hun fikk se det til første sendingen. Sendte vel bare to ganger til ruten i dag. En gang også med belønning utlagt som hun ikke så før hun kom seg ut i ruten og en gang uten. Hun låste seg ett par ganger fram til markør, men ellers ok. Også kjørte vi igjennom andre øvelser imellom enkelt sendingen.

Talli fikk en god økt med komandering fvf. Virket som hun gikk bra etterhvert med fin plassering og intenistet. Begynnte litt langt framme, men så varmet jeg ikke opp på noen måte heller. Jobbet så med innkalling og at det var belønning bak henne fra innkallings punktet som hun fikk løpe tilbake til. Jeg har jo ett problem på mine hunder som er gjennomgående. På ett eller annet tidspunkt så slutter hundene mine å komme på innkalling. Og det har ikke noe med ulydighet å gjøre, for ingen av jentene mine «vil» være det. Hva som gjør at dette utløses vet jeg ikke og klarer ikke analyserer meg fram til det, så da er det bare til å jobbe med motivasjon-motivasjon-motivasjon.

Fikk også kjørt litt komandering på apportering og hals. Halsen ville hun stoppe før hun skulle i dag, så vi jobber videre med det. En tur innom kryp var vi også. Avsluttet med å jobbe med fremadsending. Taktskifte til passgang virker veldig innarbeidet nå *jippi* så jeg tror neste steg er å begynne jobbe enda litt mer med rettning, hun er fortsatt ikke stabil/sikker på hvordan hun skal jobbe seg ordentlig på linje om hun kommer skjevt ut. Hun må ha hjelp til å «huske» at hun må komme seg på linjen.

En fin økt og det gir jo motivasjon til å komme i gang igjen 😉

2 kommentarer om “En oppdatering

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s