Emmett, Balrog & Ikke

Fått litt 6 mnd bilder av litt flere av valpene. Fine har de blitt!

Det ser også ut som alle sammen kommer på MH i september, kjempe morro 🙂

Emmett 6 mnd

Emmett 6 mnd

Emmett med ball ❤

Emmett har fine tenner han *ler*

Tusen takk for bildene Bjørg Eva!

Balrog er en ordentlig kjekk kar syns jeg for øyeblikket! Han har jo hatt ett svakt overbitt helt fra levering, men nå har tenna nede havnet på rett plass og man kan bare se det forfra sier Marie. Han har jo ett ordentlig kraftig snuteparti så jeg tror faktisk dette kommer til å legge seg helt der det skal.

Balrog 6 mnd

Balrog, en kjekk kar!

I dag har vi kost opp sammen med IKKE på utstilling. Kan jo ikke lyve og si at hun er den vakreste av de alle *host* Men du verden for en personlighet. Sååå like Mamma-Talli i oppførsel, atferder og utrykket. Og virkelig fått «Happy-Go-Lucky» fra både Talli og Snibben. Masse kamp i henne er det også. Fin frøken det!!

Vi målte henne til 44 cm og jeg tror nok hun kommer til å holde seg godt innenfor standaren og ikke makse høyden på tispe som Talli og Blaze gjør 😉

3 generajoner: Blaze, Talli og Ikke.

Blaze, Talli og Ikke

Tusen takk for bildene Carina!

Fått litt tilbakemeldinger på hele kullet. De ser alle sammen ut til å være veldig miljøsterke og takler støy, forsjellige underlag o.l. veldig bra! De viser også en veldig bra konsentrasjon for alderen! Kan jobbe lenge og VIL jobbe. Kjempe morro å høre!!

Talli var forresten på utstilling i dag og ble BIR, men det ble vel egentlig glemt oppi alt det andre *ler*  Grattis Caroline med championat på Tibrá og 2.BIG. Grattis Siri og Willy med 1.BIG!!

Blaze har fått trent litt LP inne i dag, merker at hun er litt uvant med å trene med utsendinger o.l. inne så vi havnet tilbake på 0 når det gjaldt utsending til kjegle desverre… Men nye muligheter i morgen da vi skal på utstilling da også.

Neseprøve tok hun veldig fint i dag, og generellt alle øvelser som ikke inneholdt utsending til kjegle. Bare litt mer dempet enn normalt. Men det gjør kanskje ikke for mye at hun er det på enkelte øvelser 😉

4 kommentarer om “Emmett, Balrog & Ikke

  1. Å kjære vene som Ikke og Strider likner på hverandre utseendemessig!! Strider er nok mer lik søstra si’ enn brødrene sine! Men for et vakkert kull altså – ikke så rart med så vakker mor og mormor! (og jeg gleder meg til å se Snibben på MH-en, jeg er sikker på at han er kjempepen også – må jo være det så pene som valpene er blitt!)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s