6 mnd er LOTR-valpene

Hipp-Hurra for LOTR-valpene Balrog, IKKE, Harly, Bob, Emmett & Strider som fyller 6 mnd i dag!

Alt høres ut som det går bra med de og alle ser ut til å dukke opp på MH i september. Gleder meg til det 🙂

Litt «barnesykdommer» har de alle, men hvilken valp ha ikke det *ler*

Siste nytt fra Strider er at far i huset er litt vel teknisk av seg, liker bygge, og har dermed bygget Alcatraz i Odalen *ler* Strider kan vist åpne skuffer og skap for å komme til noe han har lyst på. Og det er vel ikke uten grunn at han ble kalt «Fy-saken» som bebis *fniser* Strider sin barnesykdom er oppfinnsomhet…

Problemet er hvis det ringer på døren så må man vist igjennom flere sikringstiltak *lol*

Internett er det viktigste!!

Harly driver fortsatt å gjør min hjemby utrygg (Bergen). Og har vært med på lager plass søk og fordeler mye kjerlighet. Harly sin barnesykdom er at stenene vil ikke komme helt ned i pungen vist, de ligger heeeelt på kanten begge to. Han driver prøver akupantur og det har vist skjedd litt forandringer alt. Så vi håper de vipper over kanten snart!

Harly

Er det noen her inne tro?

Stakkars fig som måtte sitte helt alene i mørket.

Resten av gjengen har jeg ikke noen nye bilder av, så det får komme i en annen blogg 🙂

Grattis med 6 mnd dagen!!

(Og tenk at Ivy og Talli snart er 4 år!?)

Litt nytt fra oss er at jeg hadde veldig vondt i nakken forje uke, men påfølgene rolig uke. Fikk trent litt på torsdagen uten for NKK når jeg ventet på de andre som skulle på møte. Men det var vel snakk om 5-10 min pr hund. Men ny plass og kort økt er ikke dumt det heller. 🙂

Så var det jobb helg. Mandag kom Caroline på besøk og dyrene fikk en god og lang tur i skogen sammen med den gjengen. Etterpå var det trening. Men jeg var trøtt før vi gikk ut døren og treningen ble der etter på dyrene. Også lurer jeg nesten på om de var påvirket av å ikke ha fått mat før vi dro? Når vi drar på kveldstrening pleier de faktisk få kveldsmat før vi drar å trener. Og jeg har jo sett før at når man mater hundene kan ha mye å si på prestasjonen. Men jeg tror nok det var mest meg 😉

I går regnet det med påfølgene inne sitting *host* Men nå stråler solen så vi får komme oss ut på en liten tur og ta noen bilder i samme slengen tror jeg. Ha en fin dag!

3 kommentarer om “6 mnd er LOTR-valpene

  1. Og som vi gleder oss til 2-årsdagen! *ler* Men når det er sagt, jeg er sååååå glad for Strider – og det er gubben med faktisk (og han er egentlig ikke så glad i hunder han..). Takk Jeanette for at du gjorde det mulig for oss å få Strider! (Og tenk at du hadde han i over 2 mnd ekstra.. noe så slitsomt da!)

  2. Gratulerer alle sammen og til oppdretter og 😀
    Balrog har jeg nye bilder av inne på kameraet som jeg håper å få ut i løpet av kvelden.

    Også var det interessant å høre at du gir mat før trening, der var det noe nytt og logisk utenfor boksen igjen jo! 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s