Trening og oppussing

Jeg skulle-burde-kanskje-lovet å skrive ting i bloggen, men lysten er der rett og slett ikke. Og tiden syns jeg det er enda mindre av. Egentlig burde jeg jo ha flere timer i døgnet nå ettersom jeg faktisk ikke har tvkanaler nå! Har ikke hatt det siden jeg flyttet inn. Kan ikke love at jeg skjerper meg med det første heller, men skal prøve!

Mye av den siste tiden har gått til å fikse etter vannlekasjen jeg hadde i kjelleren. Lekasje fra naboen faktisk. Hele den tomme naboleiligheten ble fyllt med vann (da mener jeg basseng) som siden rente inn i kjelleren min så jeg hadde 4-5 cm med vann i kjelleren iløpet av meget kort tid. jeg oppdaget det faktisk FØR det begynnte gjøre noe mer enn å dryppe inne hos meg, men innen jeg hadde ringt brannvesenet, de slo inn døren og var ferdig med å pumpe opp fra andre leiligehten, så var det faktisk 4-5 cm med vann hos meg. Så går det noen timer til å rydde opp etter det, får takstmann og drive på med forsikringselskapet. (Så der er en unnskyldning)

Og når jeg endelig var ferdig med det så har jeg jo også fått masse møbler som jeg måtte skru sammen. Så det gikk noen timer der også. De resterende timene ble brukt til jentene. Så de har faktisk vært på endel skiturer og satt i gang med trening igjen.

I går fikk Talli en gjennomkjøring av Line. Ser faktisk ikke så halvgærnt ut syns jeg 😀 Blaze fikk dermed bare litt moment trening før vi dro avgårde for å hjelpe Siri med litt skuddtrening. Takk for trening Line og Siri!

Snille Siri hadde med seg kamera og tok litt bilder av jentene i bevegelse for meg.

Talli "On the move"

Blaze "On the move"

I dag møttes meg og Siri for trening. Jeg utnyttet Siri rått og brutalt til filming og kommandering av Blaze. Og kommandering og pirking på Talli ved hals og kryp. Tusen takk for hjelpen.

Film av Blaze. Hun sliter litt med tempo mot høyre, har alltid slitt med høyre sendinger hun! Men det kommer seg. Venstre sendinger derimot går hurra-meg-rundt og gjerne skli ut av ruta. Så jeg tror det kommer fint andre veien også etterhvert. Neseprøven begynner hun bli sikker på og plukke fram galoppen og dirrigeringen syns hun er über kul, så kul at hun ikke alltid har tid til å se på meg før sending og få med seg hvor jeg vil ha henne. *ler* Største problemet vårt er enda når det «låser seg» når hun skal ut til markør, men det kommer skjeldnere og skjeldnere!

Talli sin fremadsending begynner bli småpen om jeg skal se det selv! Galopp ut og fint takskifte til passgang i gruppen. Glemmer seg iblandt men pytt-pytt. Det jeg trenger pirke på der er faktisk fvf delen, men jeg tror jeg lar det vente pitte-litt til før jeg prker masse der. Innkallingen syns jeg stå momentet er litt dårlig nå, det kan selvsagt være underlaget. Jeg fikk Siri til å hjelpe meg med hals og kryp. Hun har en tendens til å vri seg litt på første bjeffet og vi kom fram til at vi tror det er pga hun vil ha øyekontakt med meg. Vi får se neste gang om det er noen forsjell. Utenom det første bjeffet så sitter hun pent, pyntelig med en bra og jevn hals. Kryp er litt det samem problemet. I sin iver etter å gjøre rett så kaster hun seg framover på første steget, gjerne i det jeg tenker på å gå og nesten ikke har rekt å tenke på at jeg skal løfte foten en gang *ler* Så vi tok litt tak i det. Hun blir noe trykt av mye press under krypen så jeg får huske ta korte krevende økter.

Så to fine dager med trening på jentene 😀

Tilbake til oppussing så ser stuen min slik ut nå:

Salongen med snikende Blaze under bordet.

Andre veien, gardiner kommer når jeg vet farge på veggene.

Spise kroken, tenker legge noe spesiell tapet på den veggen.

Litt mer tv og peis.

Etterhvert vil det komme bilder på veggen også, men først vil jeg male veggene. Litt mindre hull å sparkle om jeg venter med bilder. Fargene jeg tenker på er kanskje noe slikt, jeg liker bruntoner, men samtidig litt nøytral:

Lady Pure color -teblad

På spisekro område så lurer jeg faktisk på en litt annen tone, muligens litt lysere -uten at det blir hvitt *ler* Men jeg har veldig lyst til å ta en spesiell tapet på den lille veggen som bordet står inntil. Jeg tenkte noe slikt:

Jeg liker veldig godt kombinasjonen av brunt og blått! Også er jeg veldig glad i farger da :p

Nei nå har jeg vel blogget for flere uker her, så nå er det best jeg stopper *ler*

/Jeanette

8 kommentarer om “Trening og oppussing

  1. Heia blogging! Flinke jenter det! Blir spennende å følge med på konkurransesesongen deres! Og stua ble kjempefin! Blir spennende å se hvilke farger du velger 🙂

  2. Synes den mimosa (bambus?) mønstrede tapeten var kjempe kjempe fin! Og tenk at teblad-farge-maling kunne være så pent da? Og vedr vindu/gardiner – hva med en tre-persienne? Ulempen med dem er at de blir sånn stor klump øverst i vinduet når de er oppe, men med så stort vindu burde det gå ganske bra.. men så sivilisert du har fått det! Vakkert!

  3. Godt å få en rapport fra deg igjen. Vi har jo vært bortskjemte tidligere med bloggingen din 😉 Høres ut som dere er godt i gang til sesongen så det blir spennende å følge med. Sikkert mye arbeid med opp pussing, men jammen begynner det å se bra ut 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s