Tiden flyr så alt for fort

Og brått er vi omtrent i midten av Januar.

Jeg jobbet hele julen, men hadde fri 1.nyttårsdag og en uke framover. Så etter jobb nyttåraften reiste vi avgårde til Caroline for å feire nyttår sammen med Caroline og Stine m/hunder. En kjempe trivlig kveld med en mega god kalkun *mmmm*

Neste dag var det avgårde til Kristiansand for å besøke Mammaen min, det ble bare tur på de da og for det meste på Hamresanden hvor de koste seg på isen.

Jentene på isen

Look! No legs!

Tirsdag var det tilbake til Caroline for å plukke opp gjengen og rase avgårde til Göteborg på My Dog. Etter rase avgårde gjor vi ikke, det var ordentlig drittføre. Og etter å ha sett nok bilulykker så har jeg blitt flink på vinterføre. Da er faktisk bilen min og skal ikke skades 😉 *ler*

Onsdag morgen tidlig opp og avgårde med våre to hunder. Talli fikk full uttelling og ble Beste tispe med Cacib og dermed CIB/Internasjonal Utstillings Champion 😀  Kun to tisper med CK i dag, og Emil til Anne var eneste hannhund med CK og dermed SEUCH og CIB. Grattis Anne.

I BIR/BIM trakk Emil det lengste strådet og Talli ble BIM. Veldig fornøyd med det!!

Kritikken til Talli for dommer Fredrik Nordgren:

Bra storlek. Harmonisk byggd. Rastypisk huvud m.bra ører. Bra over og underlinje. Harmoniske vinkler og bra lår. Bra ben og tasser, energiske rasetypiske rørelser. Bra pels. Bra temperament og arbeidslyst. Válpresenterad.

Da klarte vi oppnå det vi ønsket allerede første dagen vi 😀

Emil og Talli i BIR & BIM. Bilde tatt av Bror Stefan Johansson

Neste dag var det på ann igjen, med litt mer innslag av andre hunder før Talli. Bla var jeg inne med en Schäferhund i Beste Tispeklassen som ble 3.BTK. Morro, har alltid hatt lyst til å stille Schäferhund.

Ringen denne dagen var halvparten av dagen før, og det merkes med mine hunder. Talli får ikke strekt seg ordentlig og det blir små tripping med innlagt bremmsing på bakbena. Det blir ikke fullt sååå bra bevegelse mønster da 😉 Kun 3 ck i dag også, igjen til Emil som ble BIM og utenom Talli sin CK en pen unghund tispe. Unghund tispen trakk det lengste strået og Talli ble 2.BTK med res.Cacib.  Kritikken t fra dommer Maija Heinilä:

Utmerkete kropps proposisjoner. Velvinklet framme og bak. Tiltalende uttrykk tross en aning påsiga kinder. Passande benstamme. Aningen slittande kors. Rør seg som en arbeidshund skal. Mkt rastypisk temperament.

Ellers var det veldig mange andre kjente som gjor det bra og i gruppe 1 finalen torsdag var det ikke mindre enn 3 stk kjente å heie på i gruppe finalen!! Og de ble plassert 1.BIG, 3.BIG og 4.BIG. Ikke værst å være supporter og slave når folk gjør det så bra i ringen. Er veldig spennende å heie da og tror jeg kom med noen utbrudd samme hvem av «våre» som ble plassert *ler*

Turen hjem gikk heldigvis bedre enn turen ned. Tusen takk for turen Caroline 🙂

Siden har det vært jobb, sette sammen masse møbler, tur og trening. Mandag hadde jeg en kjempe fin LP økt med Blaze hvor Line komanderte oss igjennom Eliten. Det begynner faktisk ikke se så værst ut, men nå må man huske at kritteriene mine er gjerne lavere der en pall og landslag *ler*  Talli fortsetter jeg med finpussing på øvelser, neste fellestrening skal jeg prøve få en gjennomkjøring på henne. Håper jeg får gjort det i morgen.

I går var vi 1 mil skitur og det var jentene lykkelig over, tror det blir en skitur i dag også. I helgen skal vi faktisk på gjeterhund kurs. DET blir spennende, og vi får hilse på Bob/Wizard igjen 😀

Sist så har jeg faktisk meldt interesse for rekruttroppen i lydighet med Blaze. Får ikke vite noe før februar/mars, men vi får se om de ikke finner henne for gammel. (Men Blaze er TOTALT uenig i at hun skal pensjonerer fra noe før hun er 12 år tror jeg 😉 )

Desverre har jeg ikke noe videokamera så jeg kan filme på gjeterhund kurset, det hadde vært kult. Men jeg skal se om jeg ikke får filmet litt med kompaktkamera. Og at været blir så bra at jeg får tatt litt bilder.

Skal prøve få oppdatert hjemmesiden med litt nye bilder av valpene iløpet av dagen eller i morgen. Men lover ikke noe!

5 kommentarer om “Tiden flyr så alt for fort

  1. Gratulerer 🙂

    Og lykke til på gjeterkurset blir spennende å høre. Kansje flere som får litt dilla….he he…
    For husk det har blitt litt «trendy» å holde på med gjeting for tiden vettu….*ler*..:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s