Romjulsutstilling 2010

Det er noen dager siden, men her kommer det 🙂

Showet startet med Balrog som debuterte i ringen sammen med Marie. De var kjempe flinke og jeg syns de hadde en trivlig deby i ringen. Dommeren er også hyggelig mot valper og voksene syns jeg. Han har fortsatt ett lite overbitt, men mangler hjørnetennene, så det blir spennende å se om det retter seg. Det er bare noen mm, så man ser det ikke med lukket munn. Han var ikke så glad for det utstillingsbåndet han fikk på, så de skal prøve og se om han trives bedre i noe annet.

Kjempe morro å se dere igjen og du gjør en flott jobb med Balle-mann 😀

Kritikken til Balrog som fikk HP og BIM!

Nice puppy. Correct size and prop. Needs to development in bite. Nice headprofile and expression. Needs to mature in topline. S (?) front and rear angulations. Needs to get a bit stronger on the move and develope in front. Lovely coatquality and colour. Lovely temperament and presentation. Very promising!

Det ble også filmet.

 

Neste ut var Talli, etter 3 gutter.

Femi bitch, with suff bone and subst. Corr headprofile. Suff stability in front. Well dev feet. Lovely topline standing, could be a bit firmer on the move. Corr rear rang. Lovelly coat qual, lovely color. Tip-top condition. Could be a bit firmer on the move. Lovely temper and presentation.

Æsj så dårlig baksteg, hun som normalt tar samme steget som Blaze. Er nok en kombi av glatt gulv og litt liten ring for å få fart, men det er likt for alle. Bare jeg som sliter med det med jentene «on speed» *ler*

Igjen var Whyallas Enzo og Talli i BIR og BIM. Og Enzo vant og ble også NUCH denne utstilingen. Grattis Marika!

Så var det, som vanlig, avgårde å hjelpe til med Sheltie. Det ble BIM og en ny Nuch i den leiren 😀

Caroline hadde blitt BIR med Aussiene i både Valp og Voksen. Som om ikke det var nok så slo de til med 2.BIG i valp. Og  med Tibbert 1.BIG og BIS!!

Av en eller annen grunn så hadde jeg fått for meg å filme med kompaktkamera og det var jo ekstra morro når det gikk så bra!

Foruten om fikk jeg en veldig god økt lydighet med Blaze i hallen. Med apport dirrigering av hansker bla *ler* Eneste jeg ser er at innkallingen stusser hun på inne, men ikke roper jeg så høyt som normalt inne når det er utstilling på gang, og itillegg så tror jeg hun har begynnt å høre dårlig. En dårlig kombinasjon 😉

Også ble det pelsstell nerding og masse prat :p

Vi ble også snik fotografert av div fotografer. Så her kommer noen av de:

Pelsstell nerding på høyt plan. *ler*

5 kommentarer om “Romjulsutstilling 2010

  1. Jippi fikk vi HP også, det tenkte jeg ikke over 😀
    Jeg syntes jo Balrog er vakrest i verden, så det var godt å høre at dommeren også likte han 😉
    Hvordan fikk du plass til å trene Blaze i hallen? Er trikset å være der lenge nok kanskje!

  2. Tjukke slekta gjør det bra! Jeg vet ikke om det er u-tube/bredbånd som tuller her – men det så ikke ut som du eller Talli hadde plass nok til virkelig å strekke ut! Ble sånn småtrav så det ut som – ikke noe for jenter som er store i steget!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s