IKKE den fotogene!

Noen ligner veldig på mammaen sin, lurer på om IKKE er klonet og at Snibben ikke helt fikk være med på den valpen 😉 *ler*

DeepEyes Sleepless Malice II aka IKKE

IKKE

Hvor er godbiten? Jeg ser den ikke!!

IKKE 4,5 mnd. Arvet formene til mammaen sin :p

Ikke har mistet alle tennene sine nå, mangler bare hjørnetennene. Og når de kommer opp så ser det ut som hun får ett fulltannsett.

Kjempe glad for at Benedicte har henne. Du gjør en kjempe jobb!!!

Jeg jobber 61 timer natt denne uken og jeg har vært litt syk også. Så aktiviteten har vært lav her i huset. Det har blitt en tur for dagen og det har fått rekke.

Men noe hund må jo det bli. Så jeg surfer rundt på hannhunder. Talli skal jo evt parres vinteren 2011/2012 så da er jo tiden alt inne for å se etter hannhund. Jeg vil heller ta ett kull nå på henne også vente noen år til evt ett 3 kull. IKKE skal også ha ett kull inni der om alt er som det skal. Partner til IKKE var egentlig ikke så vanskelig å finne, har ett litt bedre utvalg med den stamtavlen. Men det er jo enda 3 år til, så det dukker vel opp andre hannhunder å titte på.

Talli driver jeg litt fram og tilbake med. Har en sterk kanidat, trodde jeg hadde kanidat nr.2 klar, men nå er den byttet ut igjen *flirer* Hvem det evt blir må jeg se hvordan kullet hennes nå utvikler seg uansett, men det å vente med å bestemme seg er jo vanskelig det også. Avgjørelsen faller jo sikkert ikke før september/oktober neste år.

Men halve morroa er jo å grave og høre hva andre sier. Alltid spennende å høre andres tanker og evt forslag til kanidater 🙂 Takk!

Hunder man har sett på før og liker går veldig fort i glemmeboken fra gang til gang.

Nei jeg får nerde litt videre i natt. Har en fri natt nå, men orker ikke snu døgnet og ødelegge resten av uken.

 

4 kommentarer om “IKKE den fotogene!

  1. Hun kan være litt fotogen, ja! 😀 Også skal det sies at dette er midt i rushtiden på Oslo S, hvor hun helt fint kunne være løs, for det eneste som betydde noe i verden var godbitene, den morsomme nisseluen, mamma og Ingvild.
    Jeg så forresten nå at hun har en veldig løs tann foran som jeg trodde var voksentann, men som tydeligvis ikke var det, for nå er den veldig på vei ut og en ny tann på vei under der 😉

    Og utrolig moro med hannhundjakt, jeg syns annenhver kelpiehannhund er nydelig, men det er bra du er kresen! *ler*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s