Det er ikke så stille

på treningsfronten som det ser ut til her i bloggen.

Vi utforsker mye i skog og mark her vi har flyttet til og finner stadig nye veier/stier. Jeg har også sett meg ut ett ideelt felt terreng hvor jeg kan lage 3-4 felt og merke ferdig bare 5-10 min gange fra døren min *me love*

Vi har hatt noen økter på Trandum, dagtid. Forholdsvis korte økter, men til gjenngjeld så har Blaze fått kjappere holdter *oh lykke* og er veldig veldig ivvrig på å løpe ut til kjeglen nå. Så ivvrig at hun tyvstarter! Og hun belønnes for det ettersom hun har vært veldig bundet. Jeg får heller hanke henne inn igjen om det blir ett stor problem. Kjenner jeg henne rett så blir det ikke det. 🙂

Talli har fått gått ett par spor på Trandum iløpet av siste uken. Det blir ikke lange spor ettersom det går på ene banen også trener jeg lydighet på den andre. Tror det blir rundt 250-300 skritt, av gjenstander bruker jeg 0.5×0,5 cm biter av kong. Ibland litt vanskelig å ta i -12 grader, men hun slår veldig fint på det. Har vel gått over 1 av 4 de to gangen.

Strider driver mest med herjing. Og selv om jeg ikke leker noe særlig med han, egentlig omtrent ikke, så har han noe ekstremt med leke og kamplyst!! *liker* Så det spørs om Tonje egentlig får han når tiden kommer for at han skal flytte *ler*

Så det var en kort rapport. Legger tilslutt til en film av Strider som jeg tok med I-phone i dag. Hadde tenkt å få filmet ruten til Blaze og deler av sporet til Talli også, men I-phone syns vist 12/13 minus er for kaldt 😉

En kommentar om “Det er ikke så stille

  1. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!!! Du får heller lage deg en ny batch ekorn! Så kan du få deg en egen Strider! (Men spørs da.. Strider er nemlig helt helt spesiell han!) Og han er helt sinnsyk til å leke ja.. og kaster man noe så kommer han tilbake med det, for han synes visst at det aller aller morsomste er å leke sammen.. Jeg leker litt med han når han er her – som belønning for innkalling innimellom (regner jo med at han vokser av seg den prakt innkallingen hvis man ikke befester den en gang imellom.. han er ikke liten bebiss resten av livet tross alt)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s