Nordisk Vinner 2010

Da var dagen kommet for Nordisk Vinner. Som vanlig løpte jeg rundt og skulle gjøre 10 ting på en gang og snakket derfor egentlig ikke med noen 😉

Av «mine» var det Talli, Blaze og Ivy som skulle i ilden. Alle 3 i champion.

Det var også uvanlig mange blåsløyfer innen min rase og kun 2 CK på tispene og 2 (3?) CK på hannhundene av 17 stk.
Men det var en rødtråd i bedømmelsen, og da syns jeg faktisk det er ok bedømning.

Benedicte stilte Talli for meg i champ, tusen takk for hjelpen :flowers: og hun ser jo ut som hun gjør etter valpekull og ingen pels. Så hun gikk ut med 2 kvalitet. (Talli er jo en vinn eller forsvinn hund 😉 )Med følgene kritikk:

För lätt tik. Ønsker mer av henne over alt. Bra utrykk, noget for klein under kjake. Ngt mer markert stopp. Bra hals. För rak overarm, för steil skulder gir for kort steg. Bra rygg + lend. För fallende kort. Raka forben, moderat vinklet kne+has. Bra tack hår.

Ivy fikk også 2.kvalitet. Fikk desverre ikke lest kritikken hennes, men jeg tipper det var noe alla det samme som Talli.

Blaze stilte jeg selv i champ:

Bra model. Bra skalle noget kraftig nespart. Saxbitt. Korr øron + hals. Bra rygg + kors. Rake framben, lagom benstam. Tilreklig vinkler kne + has. Päls i fäll (det er jo Blaze alltid :whistle: )Rør seg fritt og mkt paralell.

Blaze ble Beste tispe og BIM! Hun kan dermed også titulere seg med sin tredje tittel i år Nordisk Vinner 2010.

Grattis Marika med BIR på Whyallas Enzo!

Etter AK var ferdig var det bare å kaste jenten i buret (bokstavelig talt) og løpe inn i neste hall hvor jeg hadde lovet meg bort. Jeg stilte der Japaro Eye Of The Storm «Rebus» i Beste hannhund hvor han ble 4 BHK. Så var det rett på årsmøte og krysse fingrene for at det ble ferdig til Oppdretter klassen hos Sheltie. Det rakk jeg akkurat og stilte der 2 Sheltie på en gang Eagermind Saeta Blanditia «Silma» og Eagermind Saeta Ceuranar «Sirius». I oppdretter ble det HP til Caroline og hennes oppdretter gruppe. Grattis! Dermed ble det tur i store ringen på oss også, 2 handlere og 4 Sheltie. Det ble t.o.m kommentert av speakeren *ler*

Grattis Caroline med 2.btk på Andvaka Solaris “Saeta”(og vi venter i spenning på resutlatene på årestbeste tispe!) og Sirius sin fine tittel på bursdagen sin Nordjv10!

Men nå er det vel påtide å pensjonere Blaze fram til hun blir veteran i utstillingsringen kanskje og la datteren får en mulighet. Det holder vel med CIB CIE Norduch (N SE DK) Nbch NV05’06’10 WW08 DKV10 NordV10 :innocent: Vi får se om jeg faktisk klarer pensjonere Blaze. Det er jo veldig gøy å vinne, hvem syns ikke det liksom *ler* Og OM Talli skal ha en sjangs så er jo det dumt å ikke ta ut en av henns argeste konkurrenter som jeg eier selv  Blaze får vinne i LP ringen hun etterhvert 😉

Orker ikke skrive mer i dag, skulle gjerne snakket med alle sammen på Lillestrø,. Men jeg er egentlig dårlig til å være sosial på utstilling da jeg lover meg bort som handler og «grooming» hjelp her og der. Men dere som kjenner meg vet jo hvordan jeg er på utstilling 

Tusen takk for alle gratulasjonen!!!

11 kommentarer om “Nordisk Vinner 2010

  1. Gratulere til modern`n 🙂 Ja vi vet at det er letter å få statsministeren i tale enn Jeanette på utstilling 😉 Ivy sin kritikk:
    «Bra storlek. Mkt feminin. Bra skalle. Ngt för ljusa uts ögon. Mer underkjäke. Vack hals. Raka framben. Lagom djup br korg. Bra vinkl bak ställ. Ngt för fall kors. Härl pels. Djup vack farg. Hërl temp. Rör med längre steg.»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s