Oppdatering fra Bob

Da har det også kommet oppdatering fra Ulrika.

Här hemma går det framåt för fullt. Bob fortfarande helt fantastisk. Han lär sig snabbare än jag hinner tänka och planera och han är otroligt rolig att vara med. Vi har nu gått cirka hälften av våra träffar på valpkursen och Bob tycker det är superskoj!=) Han älskar alla andra varelser på denna jord, människor, hundar, ja allt. Det är just nu ett problem att gå bland folk då han inte kan förstå varför inte alla vill bli pussade från fötter till hårrötter…=) Han blir såå besviken när de inte ens tittar på honom.

Jag har anmält mig och Bob till lite olika kurser till våren. Har anmält mig till en lydnadskurs för Maria Hagström som går över flera helger under hela 2011, vet dock inte om jag fått plats ännu…*hoppas*. Har även anmält mig till en grundkurs i tävlingslydnad för Canis i Skåne. I nästa vecka ska vi iväg och träffa lite får och se om Bob har lust att valla. Han har börjat valla min äldre hund så något finns där nog allt =)

Min äldre hund har blivit en helt annan individ sedan lilleman flyttade in. Hon var tidigare en ganska reserverad och lite skeptisk hund som helst bara skällde ut mötande människor. Nu när Bob kastar sig över folk har hon insett att det är inte så farligt som hon trott. Hon har även fått en helt annan inställning till träning och ger helt plötsligt allt hon har när vi tränar, skitskoj!=)

Bob är ju förresten även, som du sett på Facebook, duktig på det där med tapeter. Jag kan skicka över honom någon timme om du vill ha hjälp med detta!=) Förutom tapeten har han inte haft i sönder någonting här hemma vilket jag tycker är imponerande.

Jag är dålig på att komma ihåg kamran så tyvärr har jag inte fler bilder. Just nu så är det benen som växer på lilleman (innan var det mest öronen). Så nu är han en högbent filur =)

Leste i dag at de hadde vært på gjeterhunde kurs og at det vist nok var ganske mye gjeting i den lille 3,5 mnd gamle Bob’en. Kjempe morro!!

I dag har vi hatt en liten mini valpesamling med Strider, Balrog og Ikke. Kjempe gøy å se de igjen spesielt Balrog som jeg ikke har sett siden han ble levert. Kjempe fine begge to. Dere gjør en veldig fin jobb med de!! De fikk leke litt med meg begge to, avstandsregulerer litt når de kommer for langt bort fra «mor» men viser bra lek syns jeg. Kjempe morro 😀

Balrog er jo ordentlig «mann» i sin kropp også er det lille Ikke som er som snytt ut av nesen på Talli. Prøvde ta bilde av de sammen, men jeg fikk det ikke til i mørke.

Jeg regner med dere ser forsjell på Ikke og Balrog *ler*

Talli og Blaze har fått en tur før i dag sammen med 2ne, Nora og Dina forutenom valpetreffet. Koste seg på jordet og terroriserte tante 2ne *host*

Det fins mange flere bilder på siden til 2ne. Kan tro ett par terrorister koste seg *host*

Også har jeg misshandlet Dina i dag. Hun har vært på spa hos meg i dag med bading, børsting, klipping og føhning. At den hunden liker meg etter all den misshandlingen jeg har utsatt henne for er helt utrolig *ler*

2 kommentarer om “Oppdatering fra Bob

  1. Herlig bilde av Tone og jentene!
    Litt uvisst om Tone koser seg, men ekornpatruljen ser ihvertfall ut til å ha det storveis 😀
    Harly er ganske lik Bob når det gjelder folk, de må vel være til stede for han vel??? 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s