Strider drar i strid.

Jeg har vist slitt Strideren helt ut. Vi har vært ute i skogen i over 1 time. Men ikke nok med at det er slitsomt å gå det fantes masse folk i skogen som hylte og skreik, som han ikke fikk gå bort til. +Ett og annet skudd på avstand (det var det ingen reaksjon på).

Også masse kanner, kasser o.l. overalt som han fikk lov/hjelp til å gå bort å undersøke. Rene valpetesten i mørke det der.

Og for de som lurer, mlitære hadde øvelse i skogen. Bare syns han ikke fikk gå bort å sjekke de 6 stk som kom løpende ut av skogen med lykt på hode, hjelmer og bærende på en person. Det var noe av det rareste han hadde sett og måtte bjeffe ordentlig. Men han avreagerte fort når de var borte, han klarte jage de til skogs igjen jo *ler*

Alle mine hunder på ett eller annet tidspunkt møtt militære i skogen. Hexa hun havnet i skuddveksling når hun var rundt samme alder som Strider. Blaze er jo vokst opp i en militærleir omtrent og vant med store grupper skrikende personel. Og Talli begynnte oppleve det når jeg flyttet opp i område her før hun var 1 år. Bra miljøtrening 😉

Men Strider ble utrolig sliten og med en gang vi kom inn så måtte han opp på fanget og la seg rett ned til å sove  Nesten så jeg syns litt synd på han. *ler*

I morgen er det planlagt mørke bymiljøtrening i Lillestrøm på han, sikkert noen fulle folk som kommer ravende fra julebord der på kvelden. Og hva gjør jeg i Lillestrøm på kvelden? Jeg skal på Harry Potter nattpremiere sammen med Caroline 

5 kommentarer om “Strider drar i strid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s