Harly og en Emmett

Ny bilder av Harly også. En vakker gutt det ❤

Harly

Pyrre vs. AK

Ettersom jeg har tekniske problemer med å ha flere hunder som begynner på samme bokstav (Ja helt alvorlig, jeg sliter!!) Så har jeg vært på jakt etter ett nytt navn til Sting (også syns jeg liksom Sting er litt oppbrukt).

Jeg var innom Hobbiten, Kurt, Railey, Bubba (Men jeg har jo Blaze så den røk), Damon, men så brått bare falt det ned samtidig som jeg kom på Damon (vampyr fra Vampyre Diaries) EMMETT!! Emmett fra Twilight er jo perfekt, også så lett å si. Emmett er jo en litt kul stor kar, som er veldig snill og morsomt, men kan bite godt fra seg når han først bestemmer seg for det. Og det passer jo bra på min lille Emmett også. Han er liksom en Emmett han. Og på tur i dag har han alt forstått at han er en Emmett *fine valpen*

I går kveld hadde jeg klikkerøkt nr.2 med valpene, og du verden hvor lenge de kan holde på og hvor fort de tar ting. Desverre så fant jeg ikke kamera der og da, men jeg skal se om jeg rekker noen runder til med Emmett iløpet av helgen. Strider skal på gjestevisitt til Tonje igjen og kose seg. De får vel skjemme han bort som ett «barnebarn» helt til han flytter inn for godt. Da er vel ikke alt galskapet like koselig plutselig *ler*

Ha en god helg, det er nydelig høst ute!! (min favoritt årstid)

2 kommentarer om “Harly og en Emmett

  1. Emmett var et råstilig navn altså!

    Og skjemme Strider bort som et barnebarn???? HUMF!!! Skjemme han bort som en basenji – ja! Barnebarn – urk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s