Her går det unna! + flere bilder.

Tiden flyr avgårde når man har jobb, 2 voksene hunder, 2 valper, oppussing og skal flytte. Og ikke minst også rekruttlag samlingen jeg hadde i helgen.

Strider fikk være med på samlingen og sosialiserer seg. Sting var hos en kompis av meg og fikk sosialiserer seg der. Kompisen er min tidligere samboer som har vært med Blaze og min tidligere AK Hexa som valper. Hans syns Sting var en veldig enkel og herlig valp sammenlignet med de to *ler* Han er ikke så intressert i andre folk, men når han får tid så løser han opp.

Alle har fått være med på ett par treninger på klubben. Strider herjer rundt med alt og alle. Sting litt mer forsiktig, men etter noen godbiter så løser han fint opp han også. Han er egentlig ikke så intressert i folk, og om de ikke bryr seg om han så bryr han seg egentlgi ikke om de overhode og leker og kamper med meg midt i flokken. Han liker rett og slett ikke å blir «påtvunget» å være sosial. Jo mer han har fått være med jo fortere går det over. Caroline har vært her ett par dager og etter kort tid så har han bundet seg til henne også. Samme gjor han med kompisen, etter veldig kort tid så var han «guden» til Sting. Han er rett og slett ikke en påtrengene sosial AK, når han blir «tvunget» til det så syns han det er litt ekkelt. «Slipper» han å hilse så syns han verden er ok. Har hatt noen runder i sentrum også, miljø er ikke en faktor overhode.

Så han er for salg til kyndige hundefolk, og inntil jeg finner den personen så blir han er for sosialisering, trening og «innlemmes» som en hund som blir i flokken.

I går og i dag fikk valpene være med på tur med Caroline sine 6 hunder. Litt ekkelt i starten, men så løste de kjempe godt opp og syns det var veldig greit.

Tusen takk for hjelp med maling disse dagene Caroline!!!!

Sting bytter muligens navn. Jeg har litt problemer med to valper med nesten samme navn, begge begynner jo med St-, og brått så heter begge to Strider pga jeg er mest vant med å se det *ler*. Så for øyeblikket vurderes «Bubba» etter karakteren i Forrest Gump, en veldig undervurdert kar!

Nå følger noen bilder av dyrene. Somsagt så har jeg mer enn nok å henge fingrene i, så ingen oppdatering betyr egentlig at jeg faktisk har alt for mye å gjøre for tiden 😉

 

Sting 10 uker

 

 

Sting 10 uker

 

 

Strider 10 uker

 

 

Strider 10 uker

 

 

Gutta på tur en frossen morgen.

 

 

Strider & Sting

Caroline tok mange fine bilder på tur i dag. Her kommer ett lite knippe av alle 10 på tur. 2 Aussi, 4 AK og 4 Sheltier.

Gutta jager Onkel Sirius.

FIne vannet med egen sandkasse.

Gutta og Talli

Wuhu!! Sandkasse!!

Og pinner er det også i skogen.

Teite pinnen sitter jo fast!

Grave til Kina?

Nesten framme!!!

Sting (eller Bubba?) koser seg!

Mobbe rare damen med den lange nesen.

Blaze underholder seg selv som vanlig.

Talli driver opplæring

Nesten hele gjengen, mangler en valp.

 

6 kommentarer om “Her går det unna! + flere bilder.

  1. Forresten – du kan ikke kalle en kelpie Bubba!!!!!!!! Uansett hvor undervurdert Bubba er (husker han ja), du kan bedre! Sauron, Merry hva som helst men ikke Bubba! *sjokkert*

  2. Stakkars Sting!
    Han ser da slett ikke ut som en Bubba *ler*
    Er litt misunnelig på de fine oppstillingsbildene du får til! Her må det trenes skjønner jeg… :p

  3. Haha Tonje sier det jeg tenkte men ikke turte å si høyt 😀 Bare jeg og Tonje som er tro til opprinnelsen her jo! Ellers var det knallfine bilder av gutta (og de andre.) Fargeforskjellen syntes godt nå!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s