Litt oppdatering

Ja her går det unna! Jentene blir feite, jeg pusser opp og valpene er på farten

Strider har vært hos Tonje på gjestevisit i helgen. Det har vist gått veldig bra og han fant en egen teknikk på hvordan han skulle skremme stakkars gamlemor Basenji i huset. Ellers har det vist gått bra. 🙂

Sting kommer tilbake hit i morgen. Ting har vist ikke godt så bra og han har vist litt rare redsler som jeg ikke har lagt merke til å valpekassen eller hørt noen av de andre ha. Itillegg så har jo hele kullet temperamang. Så vi får se når han kommer ned nå hvordan det ligger ann og hva som må justeres.  Evt hva som foregår oppi knotten hans 🙂 Uansett bedre at han kommer hjem nå enn at det går for langt.

Rapporten fra de andre er bra og har sklid inn i hundeflokken de flytter hjem til. IKKE & Bob har jo vært en uke+ borte hjemmefra og virker være noen nyfikene tøffinger, som undersøker det meste selv. Balrog og Harly reiste på torsdag så foreløpig har ikke de vært så mye på farten.

Hva har jentene mine fått da? Nada-Sipp-Nothing…. De har vært med på å pusse opp og har stått oppå meg når jeg har revet vegger, dratt opp gulv, hamret og skulle helst stå oppå meg for å se hva jeg drev med når jeg holdt på med stikksag. Også stjele arbeidshanser da! Det var jo det morsomste av alt å se meg gå igjennom huset for å lete etter hanskene mine. *ler* De er død slitene i hode når de kommer hjem ettersom de prøver få med seg alt som foregår. Men de får ikke kondis og muskler av slikt 😉

Men de fikk tur i regnet nå på kvelden når Strider kom hjem, og nå ligger alle tre på stuen og sover søtt. Og det gjør nok jeg også etter å ha renovert ett rom i helgen. 3 lag med gulv har jeg dratt opp!

Jeg får si som Andreas sa til meg: Etter dette prosjektet så varer ikke forholdet med meg selv *ler* Har plukket fram endel gode gamle banneord iløpet av helgen!!!

2 kommentarer om “Litt oppdatering

  1. Du får si i fra når du ikke snakker med deg selv lenger! Så Strider fikk enda en regntur? flir.. han har vært mye ute her også. Det er jo så gøy med han ute – han løper tulling og følger med på alt! Det glemte jeg forresten å fortelle deg – elgjakten startet her idag og det var en del skudd i det fjerne, men Strider brydde seg ikke om det i det hele tatt! Han var vel for opptatt med å skremme livet av gammel ærverdig basenji-dame! *ler* Helt tomt her nå uten han..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s