Ut på tur

Før klokken var 12 i dag hadde jeg greit å gjøre 1000 ting. Ok ikke så mye da men :p

Men de vi faktisk har gjort var å gå 40 min tur på Trandum med dyrene. Valpene koste seg. Vi kom ikke så veldig langt på 40 min når det er mye som skal utforskes. De ble ikke utslitte, men siste 5 min viste de litt trøtthets tegn i form av å ikke undersøke så mye og litt mangle på logisk tankegang når de skulle passere hindringer *ler*

Hadde bare kompakt kamera med meg pga jeg var redd det skulle begynne regne, evt at jeg brått måtte prøve fange 4 terrorister *ler* Men noen bilder ble det.

Gjengen opplever kalde og bløte forhold *ler*

Lærer leke med pinner og kongler av mamma.

Talli & Fangorn/Harly

Balrog

En kommentar om “Ut på tur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s