6 ble til 4.

Da har de 2 første valpene forlatt rede.

Jorunn kom fra Bodø og hentet Messi (tidligere Sting). Jeg og Messi møtte henne inne på Gardermoen da jeg skulle plukke henne opp. Men det ble brått en time inne på flyplassen da det viste seg at returen var kanserlert. Så ble de begge med hjem hvor også Pia med Pappa Snibben, Farmor Flo og resten av slekten *ler* Så det ble ikke mye søvn på Messi før han skulle videre til Bodø igjen. Sov vist godt hele veien, men var ikke helt fornøyd med sine rertriver samboere. Men han har hatt en lang dag med masse inntrykk.

Benedicte hentet også Ikke i dag og om jeg skal sitere Benedicte:

Da var Ikke hjemme og har hilst på Cita og Tia allerede :)
Det tok ikke akkurat veldig mange minu…ehh..sekunder før hun var veldig varm i trøya 🙂 Fikk først hilse på Cita alene, og etterpå på Tia alene. Mine måtte ligge nede mens hun fikk hilse i sitt tempo, og etter 1 minutt prøvde hun å slå salto over ryggen til Cita :whistle: Nå holder hun på å sovne, samtidig som hun piper fordi hun ikke får leke med Tia :P Hun er LITT overtrøtt :P

Hun som hadde hatt litt godt av å få halen ned ett par hakk *flirer*

Men det høres ut som det har gått ok for de begge. 🙂 Lykke til med valpene, og tusen takk for sms!! Kjekt å høre at alt går bra.

Resterende 4 her har fått være med ut i striregnet og blitt veldig våte. Jeg har funnet fram regntøy, ullfrotte, sydvest og t.o.m hansker og syns det var kaldt. Også må jeg ha nye gummistøvler vist… for jeg hadde vist ett fint hull i ene støvlene. Heldivis er det begrenset hvor langt man får gått med valper 😉

Ser ikke ut som verken Talli eller Blaze har merket at det mangler noen valper. Jeg lot de ligge i bilen når jeg leverte de, for de har en tendens til å ville være to steder på en gang om jeg splitter valpene. Så jeg fant ut at det ville være mindre stressende for de å ikke se at den ene valpen blir «borte». Heldigvis kan de ikke telle *ler*

Nå håper jeg på fint vær i morgen så jeg kan ta flokken med en tur i skogen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s