Veterinær kontroll og Tallis første ordentlige trening på lenge

En effektiv dag i dag. Først kjøre en masse med søppel på renovasjonsstasjonen. Det blir endel av det etter valpene, og ikke alt lukter like godt… Valpene var selvsagt med på den kjøreturen.

Så var det hjem og løpe en liten time i hagen før de ble stuet inn i bilen igjen og avgårde til veterinæren. Tok inn valpene to og to. De ble litt overveldet sånn ca i 10 sekunder når de kom inn der også begynnte de rive ned det som kom i sin vei *ler* Alle valpene godkjente uten anmerkning, vaksine og chip. Ikke en reaksjon fra valpene under vaksine eller chip. Veterinæren syns det virket som ganske så rotbuste valper. *ler* Jeg håper det var bra ment *fniser*

Så var det avgårde til Gardermoen for å lufte litt langs flystripen. Der fant alle 8 ett fantastisk paradis!! 6 store sandhauger på rad og rekke. Kan tro det var noen som løpte tulling der. Så var det avgårde for en bedre dinner-date med Siri på MC Donald. 😉

Etter ett bedre måltid så var det påtide med trening også. Så avgårde til klubben, sette opp valpegård og ut med alle valpene. Ikke, Sting og Wizard fikk gå en runde i bånd sammen med meg for å titte på andre hunder, hilse på de som var der og rett og slett «gå alene». Ikke noe som plaget de akkurat 😉

Blaze fikk en liten økt fvf og ruta. Ruta gikk faktisk veldig bra! Ut til kjegle og videre til ruten i god fart. Men hun har begynnt å legge seg ned istedet for å ta stå… Og når hun da bommer litt så får jeg ikke dirrigert henne. Men foreløpig pirker jeg ikke FOR mye på dette siden hun begynner få selvtillit i selve øvelsen. Trenger ikke gjøre henne usikker helt enda, det viktigste nå er trygghet så så jeg heller jobbe med ståen utenom.

Talli tok jeg en liten «gjennomkjøring» på. Startet med en kort fvf som jeg syns hun var meget sanset og fin på. Innkalling med stå og litt, ikke noe problem. Metall apport til 10!! Tungapport også VELDIG bra, om jeg ser bort fra tyvstarten. Har jo slitt litt med det før også, og forventet ikke at problemet skulle bli borte uten trening 😉 Hals veldig bra. Fremadsending hadde hun ingen rettning på de første to sendingene, men med litt hjelp så kom både det og taktskifte fint tilbake, men der må det nok jobbes litt igjen. Fellesdekk m/ skjult fører 3 min, hun fikk ett par påminnelser om flatdekken i starten og holdt posisjonen siste 2 min. Ingne skudd i dag. Avsluttet med å ta henne over valpestigen. Fikk med seg alle trinnene i den. Litt høyt tempo, men tenker jobbe med det 3-4 økter på den stigen. Det er lettere og tryggere å jobbe med tempo og stoppe henne der.

Droppet hinder og kryp pga jurene. Alt i alt veldig fornøyd etter den lange pausen hun har hatt 😀

I morgen reiser Sting og Ikke til sine hjem!! Tenk at 8 uker går så fort?!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s