Vil du være med så heng på!!

Aktiv dag i dag. Først ut i skogen for å herje med Hilde og Heidi på valpene. Talli var t.o.m så heldig at hun fikk felt. Talli var litt for glad for det og det ble endel løping uten nesen på. Hun fikk 3×2 gjenstander som var på linje. Men lysten er der, jeg er bare ikke så sikker på at kondis og muskler helt passer til det racet hun prøvde i skogen 😉

Så har det vært testikel kontroll igjen. Balrog, Wizard og Strider har begge sine helt nede og har blitt nede i mange dager nå.

De litt krafige gutta har vært litt tregere.

Sting har fått den ene helt ned, men var litt bekymret en stund for den ene som ble liggende lenge imellom «tisseluren» og posen. Men i går kveld og i dag skal det litt masasje til så havner den i posen den også. Så jeg tror nok den kommer helt ned den også med litt tid når det skal så lite til for at den havner ned.

Fangorn sine er veldig små og kommer og går litt i posen. De har ikke vært så enkle å kjenne og vandrer litt opp og ned. En dag er begge nedi posen og sjekker jeg timen etter så ligger de 0,5 cm fra posen igjen. De er ikke så veldig store (får ikke hår under armene han *ler* ) men jeg tror ikke det blir noe problematisk på han heller. De kommer ned når jeg dytter litt.

«Problemet» blir vel egentlig veterinær kontrollen i morgen. For om de spenner seg og om ikke veterinæren ikke er flink til å kjenne så kan jo det være veterinæren vil skrive at de mangler testiklene. Fangorn skal ikke avgårde før neste torsdag igjen så han går det jo ann å ta en ny kontroll på evt.

Talli har vært så heldig å få gått spor i dag hun. Jeg tok med meg Ikke og Fangorn når jeg la sporet og tok en «vil du være med så heng på». Dvs jeg bare gikk også fikk de værsgod følge etter. Sporet til Talli var rundt 5-600 meter på jordet, med 3 «forsjellige» jorder. Ett besto av gress og korn, ett litt mer leire og bare korn og ett som har vært dyrket bare rødkløver på som er endel mer vegetasjon på etter slåtten. 5 pinner hvor en av de var en halv klesklype i tre.

Når sporet hadde fått lagt litt over 1,5 time så var det putte sele på Talli og ta med seg Sting og Balrog. Talli fikk ca 40 meter oppsøk som var  veldig konsentrert og fint og rett vei. Sjeket ett steg i begge rettning og bestemte seg. Sporet i seg selv gikk knall bra, klesklypen kom ikke med inn. Men 4 av 5 med to unger på slep som brått er forann henne i sporet også prøver de henge i puppen, henge litt i selen. Så blir de borte en stund også dukker de opp igjen. Hun viste en utrolig bra konsentrasjon syns jeg, Imponert etter den pausen hun har hatt også jobber hun så bra!!!

Sist fikk Wizard og Strider være med en tur på jordet sammen med Blaze.

De er endel flinkere til å følge med hvor jeg går og henge på når de bare er en eller to på tur 😉 Har satt inn ett lite flybur i valpegården nå. Det er to stk som skal ut å fly så det er greit å ha sett ett lite bur før man dyttes inn i ett på flyplassen 😉

I dag får Blaze og Talli pryde bloggen med noen tøffe bilder som Tone tok i går. Blaze er bare sååå lykkelig over at Talli har våknet opp fra «dvalen» og er med på leken igjen.

En eng av gull.

Å så sinna!!

Ingen hunder ble skadet under fotoseansen!

3 kommentarer om “Vil du være med så heng på!!

  1. Rör de sej bara 0,5 cm så är det säkert ingen fara – kan de bara puttas ner lite lätt så tycker jag att de brukar ramla ner. Jag har inte haft nån sådan hane som de har försvunnit på.
    Det är BRA om veterinären skriver att de inte är nere – med tanke på sk. dolda fel.

  2. Nå har jeg flirt av testikkel-betraktninger.. (tenk at man kan være så balle-interessert???) og av bilder av gale kelpier… de minner meg mest om sånne bilder om «ulvespråk» egentlig – bare disse ulvene er brune!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s