Sånn går nå dagan

«Alla dessa dagar som kom och gick
inte visste jag att de var livet.»

-Stig Johansson

Dagene flyr avgårde for tiden. I går ble en rolig hjemmedag, men besøk av Stine som har Kennel Latruda. Hun hadde med seg Berner tispen sin X’en. Først fikk alle hilse på henne igjennom grinden, før de etterpå fikk komme ut en og en. Xen var kjempe flink og hilste på de som ville hilse på hennes STORE hode, og de som var litt skeptisk snudde hun ryggen til og gikk å snuste litt i bakken. Takk for besøket Stine.

I dag ble det utflukt til Hilde og Flateby hundeklubb. Der fikk valpene springe løs og hjelpe til med å sette opp K-test bane. Så de fikk for første gang høre kjetting mot blikk 😉 Så ikke ut som det plaget de stort, men vi slapp den ikke som man gjør på test da. Bare testet at vaieren var i orden ved å dra den opp og ned. Fangorn/Harly var veldig trøtt i dag og satt for det meste på armen til Madelen (datteren til Hilde) og sov. Tassen, en 9 år gammel Boston Terrier, som har oppdratt samtilige AK valper jeg og Hilde har hatt *ler* fikk gå rundt valpene og lage masse rare lyder. De syns nesten han var rarere enn Xen. Turen ut til Hilde tar ca 40 min også så de fikk kjørt nok en god tur med bil. Ikke noe problem. Etterpå fikk de vente litt i bilen også siden jeg benyttet muligehten til å titte litt på fliser til bad når jeg først var på farten.

Talli og Blaze fikk kost seg sammen med Bozz (sønnen til Bocca) og etterpå med Ayzo og Bocca. Så dette var jo rene slekttreffe.

I morgen skal flere i slekten, og treningskompiser i ilden. Vi ønsker lykke til, og krysser det som krysses kan!!! Husk å sende oppdageringer!!

Og sist, men nesten viktigst!!

Grattis Andreas og Amy med opprykk til A-spor i dag. Vi er kjempe stolte av dere!!!


3 kommentarer om “Sånn går nå dagan

  1. Kjempe flotte valper, Jeanette (0: Også så mye fine bilder. Er impoernt over at du går tur med tre hunder i bånd, deriblant en valp på 6 uker – og filmer samtidig (((0: Blir morsomt å følge dem videre, ser ut til at du har fått masse flotte valpekjøpere (((0:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s