Miljø og sosialiserings trening

Sosialisering har jo valpekjøperene nesten stått for selv  😉

I går var Caroline innom med hundene sine, så da fikk de litt ekstra sosialisering på hunder også. De fikk hilst på 2 voksene Sheltie tisper en sobel og en tric. De fikk også hilse på en ung hannhund Sheltie. Og ett par Aussier igjennom valpegården (de er litt for voldsomme til å hilse «ordentlig».) Det gikk veldig bra med alle egentlig. Ingen som syns de var stygge eller noe

I går fikk 3 av valpene sin første «tur» her hjemme sammen med Bestemor og Mamma. Og de resterende 3 i dag. De fikk gå en og en i sele sammen med de. Da fikk de sett litt forsjellig alt etter hvilken tur de var med på selvsagt, men noen fikk litt mer biler enn andre, noen var med å kaste søppel som ett tillegg, en fikk være med på hønsejaging (alle hønene så vi kom unntagen en så den fikk litt panikk når vi var en meter unna) andre fikk bare høre hønene, lastebil, traktor osv. Ikke masse aktvitet på en gang, men en eller to ting som skjedde pr.valp.

«Ikke» var sist ute så jeg fikk filmet hennes første «tur».

I morgen tenkte vi skulle til Trandum en tur og gå igjennom «buene» og kanskje det mørke rommet som fins på hjørnet. Jeg må bare få tak i en valpegjeter eller to å være med meg 😉

I dag morges fikk de alle sammen hver sin bit med fårekjøtt. DET var poppis det!! Alle skulle da gjemme seg med sin bit inni buret, men der var jo alle andre å gjemte seg også *ler*

Resten av dagen går muligens til en liten utflukt til for de 3 som gikk i går, uten bestemor og mamma?, og ellers inne med kloklipp og muligens bad og føhn. Det er ordentlig surt dritt vær ute, så det holder for valpene med 5-10 min ute av gangen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s