Valpegård & «Fy» saken ;)

Endelig kom valpegården/kompostgrinden med posten (ja faktisk) og alle kan sitte å kose seg ute. Talli vil ikke være der med mindre Blaze også er der, og Blaze vil helst være ute så lenge «alle andre» er det. Så da ble det slik da.

Egentlig like greit for det har ikke blitt noen tur med jentene ettersom jeg skled i trappen og vrikket ankelen i går. Har litt slark ankel så jeg vet at jeg bør holde den i ro en dag eller to hvis ikke tråkker jeg over igjen med en gang. Så i dag har vi rett og slett bare vært i hagen. Fint vær i dag også, så valpene fikk være ute fra rundt 13-16 før de så ut som de syns det var litt kaldt.

Vi ble «overasket» av at traktoren brått begynnte å slå engen rett ved siden av hundegården, men det var vist ikke så mye å bry seg om. Kanskje vært litt anerledes om de hadde sett den 😉  De er inni den litt «skummle» perioden i utviklingen nå og når de er trøtt så er brått ting de ser litt farlig *ler*  (dvs øynene begynner fungere som de skal 😉 )

Det  ser ut som jeg har en krabat her hjemme som folk må ønske seg for å få :lol:
Selv hadde jeg nok beholdt han, for det lyser potensiale i de rette hendene, men det blir ingen enkelt sjel på ha med å gjøre. Og man kan fort kræsje og få ett monster…
Den minner mistenkelig om Blaze, og man skal vite hvordan man håndterer stress, overreagering, litt skarphet, mye vilje og mye lyster. Strider ser ut til å bli en artig liten sak som man liker slikt, og tror man klarer håndtere det :twisted:
Men det kan jo enda forandre seg!!

Noen som tar utfordringen?  

En kommentar om “Valpegård & «Fy» saken ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s