Nok en film

Jeg aner ikke hvorfor den endret kvalitet under opplasting, men dere får leve med det 😉

Ettersom valpisene nå har kommet seg på bena og klarer orientere seg så var dagen kommet til å lage litt miljøer i valpegården i stuen.
Så nå ser egentlig valpegården ut som en eneste stor søppelfylling :lol:

En ting som er viktig er jo at ting som havner oppi gården er jo at det kan vaskes eller kastes. For ting blir full av tiss og bæsj :P

Første tingene som havner oppi er jo leker i alle former, farger og lyder. Så har jeg hengt opp en tom ciderboks sammen med en kjetting, en plugg i metall, muttre nedi cider boksen og sammen med dette en fleece knute. Fint å lage eget bråk av. Denne henger fra stoplen jeg har inni stuen. Så er det en tom ikea pose (den blå, jeg har ikke stjelt en gul :P ) en plast boks som lager mye lyd om de kaver seg oppå, en metall skål som velter lett som ligger to metall skjer i, ett langt plastrør som lager rar lyd i ene enden om noen lager lyd i den andre, en 0,5 l flaske full av muttre, en liten plastbøtte og en tom eggekartong. Masse ting å snuble over, smake på, støye med og mer å rydde for meg :lol:
Også håper jeg de holder seg unna mine pent plasserte aviser.

Største problemet er jo at bestemor Blaze gjerne vil ha alle ballene og Talli vil gjerne samle på alle ting som lager lyd eller har tau i seg. Men de bråker ikke med valpene, bare henter det og samler det utenfor valpegården. :innocent:

Har klart å lage en valpegård utenfor døren på terassen der. Jeg venter på flere kompistbinder og de skal vist komme innen tirsdag. Men valpene likte seg der ute. Sov i sengen der ute alene helt til det begynnte regne, da ble det litt hyling *ler* De kunne fint gå inn om de ville, men de skjønnte ikke helt dette med regn og tak og slikt *fniser*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s