Nå skyter utviklingen fart

Fra gårsdagens spede forsøk på lekene som ligger i valpegården så har det utviklet seg til å tygge på, slepe med seg rundt og ruske i. Og de har gjort sine første ordentlige forsøk på å leke med sin mamme og bestemor. Kjempe morro å se hvor fort utviklingen kan gå på 1 døgn! (og ja, vi ser på Star Wars samtidig *ler* )

Jentene var heldig i dag da. Ettersom to av de mest glupse har blitt dårlig i magen sin (de får nå egen skål da de spiser dobbelt så fort som de andre og dermed dobbelt så mye) så måtte jeg til veterinæren og få tak i litt zoolac. Samtidig ble det en tur på grusbanen på kløfta og begge jentene fikk en økt hver. Talli litt kortere enn Blaze. Talli blir det mye lek og lite alvor akkurat nå, jeg vil ikke at hun skal lære seg noe «feil» i en periode der tispene gjerne kan være litt fjerne. Men det ser ikke ut som det er noe problem, men ikke noe poeng i å overprøve uansett. Men hun koste seg noe veldig da!

Begynnte med fvf og en strak innkalling før ruta. Hvor hun løpte kjempe fint ut til markør første sending. Belønnte den, og sendte på nytt. FIkk enda en fin sending ut også videre til ruten. Trakk mot kjeglen som jeg hadde satt opp til dirrigeringen, den sto ca 15 m fra ruten. Fikk stoppet henne og dirrigert henne inn i ruten med en komando *jippi*. Gjor så alle sendingene på nytt og fikk bra fart til markør, bra fart til turen og rett i ruta!! Gikk så direkte til dirrigeringen så da var plassert slik at når jeg sendte henne til venstre apport så ville hun være på vei rett i ruta, men apportbuken var imellom markør og ruta. Kjempe fin sending til markør igjen, siktet mot midten så det ut som, men tok en storm galopp ut til venstre apportbukk når jeg sendte henne. Brydde seg ikke om ruten og kjempe fart inn igjen. Etter det prøvde jeg ikke trene mer. Syns både ruta og dirrigering hadde gått strålene. Planen var egentlig å kjøre flere øvelser, men jeg klarte la det være *flink*

Vel hjemme igjen var det kos med valpene (var da jeg filmet). Så fikk jeg varsel om at solen hadde vært innom Oslo så da var det bare til å vente om den faktisk kom nordover eller ikke. Og jamen dukket den ikke opp, og 5 min etterpå begynnte valpene å våkne igjen. Så da var det bare til å hive seg rundt og ut i solen. 30 min ble det i dag før den første valpen sloknet. Da tok jeg de med meg inn igjen. Og bra var det for 15 min etterpå kom det en lokal byge igjen og solen er ikke sett siden.

Fangorn

Balrog og Sting, leker med bamsen.

Balrog

"Famillien"

Nesten alle sammen.

Wizard

Sting

Flere bilder fins på FB.

2 kommentarer om “Nå skyter utviklingen fart

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s