Ute og støvsuger

Nok en dag i hagen. Faktisk litt mer skriking i dag enn i går. Men ikke noe «redd» skriking. Bare sånn typisk «valp» som ikke helt vet hvor den er, hvor mamma er og stor verden og slikt *ler* Etter rundt 2 min gav det seg og de fleste gikk ut på en liten utforskning på sine korte stubbeben og andre ble stående, smake på litt gress og «snakke» med Bestemor Blaze. Etter en stund fant Talli ut at det var på tide med mat og fikk samlet troppene. Etter at alle hadde fått tisset og gjort sitt så gikk vi inn igjen. Fortsatt vått i gresset og litt for «rått» til å være ute å bli kalde i den alderen de er.

Støvsugeren har de også virkelig fått møte i dag. De har vel bare hørt den i andre rom så langt. Men jeg det ble støvsuging rundt valpegården i dag. De 2 som lå å sov, sov bare vidre igjennom hele seansen. De 4 andre toppet ørene og ble stående å titte med lav hale før de igjen sluttet å bry seg og gikk for å sove. Og Sting drev å fulgte etter støvsugere hele veien rundt. Ikke mye redd akkurat *ler* Litt reaksjon forventer jeg faktisk, de er jo ikke «dumme». Om valpene ikke reagerer så hadde jeg nok lurt på om de var døve. Det er nok heller hva de gjør rett etter de har reagert som er viktig å se på syns jeg.

Så en «drøss» med bilder fra i dag 🙂

Hele gjengen har akkurat kommet ut og begynnt å summe seg.

Usikker på hvem dette er.

En filosof?

Alle kvinners drømme spørsmål når alderen begynner komme: "Bestemor, hvorfor har du så høye pupper?"

Blaze er veldig fasinert av sine barnebarn.

Blaze prøver lære de å leke.

Men valpene er ikke gammel nok til å helt få det med seg enda.

IKKE har fått vippeører.

Strider

Blaze satt seg ned å hadde "oversikt" på terrenget imens Tallli og barnebarn fikk hvile i gresset.

IKKE til venstre og Strider med hode i bakken. Neste gang skal jeg ta på de halsbånd når de er ute slik at de blir lettere å kjenne igjen.

Det fins enda flere bilder på Facebook.

Nå har jeg fri i en uke og da skal det blir godt å bare bruke tiden på trimme, trene og valper 🙂

En kommentar om “Ute og støvsuger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s