Første tur ute

Det ble første tur ute i hagen på valpene i dag. Akkurat i det jeg kom hjem så var det opphold så da benyttet vi sjangsen. Det ble bare de 5 planlagte minuttene også for brått kom regnet tilbake. Kan ikke si at jeg så noen nevnverdig reaksjon på det nye miljøet overhode. De oppførte seg mer eller mindre som normalt de.

Det er meldt regn hele helgen, men jeg håper det er feil for de er veldig klar for å utforske. Jeg er bare litt redd for at det skal bli litt kaldt for de. Skal vist regne hele helgen også, men jeg håper det er helt feil.

Blaze sine tittler er nå registrert i Sverige, men jeg kan enda ikke se at Talli sitt SEuch er godkjent..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s