She did it again!!

Blaze ble Norsk Vinner 2010!!

Etter iherdig jobbing med pelsen hennes hele uken (veldig tørr og «dø» pels som sto til alle kanter) så ser det ut til å ha gitt resutlat!!

Hele 16 AK var påmeldt i dag for dommer Rui Oliveira.  Jeg husker desverre ikke alle resutlatene. Har kommet rett fra nattevakt og hadde mer enn nok med meg selv, mitt og der jeg hadde lovd mer bort for å hjelpe. Så beklager om jeg virket litt overlegen og ordknapp. Kan trygt si at jeg var veldig overtrøtt..

Ringen var en historie i seg selv, og dommeren fikk flyttet ringen etter AK og Aussi hadde vært inne. Skoene mine så slik ut ETTER at jeg hadde tatt bort den værste skitten.

I ringen var det bare til å gi gass og håpe man sto på bena i svingene. Selv holdt jeg på å tryne ordentlig i ene svingen! Det hadde vært lekkert tenker jeg *ler*

Blaze sin kritikk:

Nice head. Beautiful shape. Exellent front and quators. Good Shoulders and neck.

Dommeren virket som han var litt fram og tilbake på Blaze og Emma på hvem av de om skulle vinne Champ klassen, men det endte med at Blaze trakk det lengste strået.  Dermed vant hun champ klassen.

I beste tispe klassen var det de 4 plasserte champ tispene som ble stående som 1-4.

Vegas til Linn var alt blitt beste hannhund og dermed var de igjen i BIR-BIM finalen. Jeg håpte Vegas skulle vinne den siden jeg kom til å reise hjem uansett, men det ble «desverre» Blaze som ble BIR.

Dommeren forklare avgjørelsen med at Vegas og Blaze ble BIR og BIM at det var veldig typelikt konstruert. Og var en en «tydelig» ekte type. Han syns veldig mange AK så ut som ACD, med kortere ben, tunge og veldig «tønne» formet. Om man skulle sette opp den type AK så kunne man like gjerne «slenge» AK inn i ACD ringen som en annen fargevariant. (Jeg må nå si meg enig med han i dette resumene).

Jeg hadde på forhånd bestemt meg for å ikke bli igjen til gruppen ettersom valpene og Talli var hjemme og jeg skulle nesten rett på nattevakt.. igjen. Søvn er vist oppskrytt *ler*

Men først fikk jeg hjelpe Caroline med litt holde, tørke poter og en liten kort handler seanse i Aussi ringen v/BIR-BIM for samme dommer.  Var så heldig at jeg fikk handle lekre «Travis»  Luxembourg Junior Champion, Europasieger 2010, WJW 2010, NV10 Leading Angel’s Esteemed Thornapple. Så nå har jeg debutert som handler på Aussi med ingen hvilken som helst hund! Takk for tilliten Caroline.

Han måtte slå seg slått av sin søter «Tibra» FinJV09 FinV09 NordJV09 NordV09 NV10 Leading Angel’s Cherish Thornapple.  Gratulerer Caroline!

«Travis»

Om noen har tatt bilde av oss i AK eller Aussi ringen i dag så håper jeg dere sender de til meg. Morro å ha, og selvsagt får dere kreditt for bildene om jeg får lov til å bruke de på hjemmesiden min.

3 av valpene har åpnet øynene sine i dag!

Kommer til å ta nye bilder av de i morgen.

Grattis også til andre som gjor det bra i dag! Ingen nevnt ingen glemt!

 

7 kommentarer om “She did it again!!

  1. Gratulere til verdens peneste Blaze 🙂 Moro å stille for en dommer som kan forklare så konkret hvordan han dømmer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s