1 uke i dag

1 uke har det alt gått siden de små ble født og alt er bare fryd med sukker på.

Alle valpene vokser som bare det, men jeg ble litt bekymret i dag når brått alle valpene veide 100g under vekten i gå!! Men jeg konkluderte med at vekten spilte meg ett puss. For de så ganske livlige ut der de kravlet oppå Talli eller rev og rusket henne i puppen. *ler*

Det ble mat shopping på dyrene da. Talli er nesten tom for valpeföret hun får og Blaze er nesten tom for sitt för. Jeg bytter tilbake til RC på Blaze også nå. Har föret henne på Pro Plan i ett år nå. Syns föret i seg selv er bra, men kulene er så små at verken Blaze eller Talli tygger maten sin. Også fikk jeg kjøpt noen pølser med V&H valp som småttisene etterhvert skal få smake på. Ettersom det blir flytting om ett par mnd så gjør jeg ikke noe 100kg innkjøp av V&H liksom

Ormekur var jeg også å hentet hos veterinæren. Og alle 8 hundene har fått sin dose. Blaze fikk også nå første runden, jeg tror det er over 2 år siden sist hun fikk en ormekur. Men det er ikke så enkelt å gi ormekur til en uke gamle valper, også så sinna de ble og rynket nesen *ler*

Jeg veide de igjen samtidig som jeg gav de ormekur og da så brått vekten litt mer riktig ut. Må ha kommet borti en knapp eller noe..

Forsatt veldig varmt ute i dag så valpene ligger nok en gang på kjøleelementer også håper jeg at Blaze får en sykkeltur ut på kvelden. Tror det bare blir litt trening i hagen i dag ettersom det er så varmt ute.

Ha en fin dag!

En kommentar om “1 uke i dag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s