Valpene 7 dager gamle

Jeg og Blaze var å trente lydighet på Trandum med Line. Ikke så veldig mye å fortelle hjem om for min del. Mye av Elite øvelsene er igjen tilbake mange steg etter nesten 3 uker uten trening. Så nå må jeg ta meg litt i nakken og skjerpe meg. Noen start blir det nok ikke på noen mnd.

/Jeanette

2 kommentarer om “Valpene 7 dager gamle

  1. Åhh så underbart det låter när dom äter! Och dessa svansar som vibrerar när maten bara rinner till. Njut så länge det varar…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s