Nå er vi i gang

Nå begynner «å så sinna» valpene å tre fram *ler*

De blir sinna for at de ikke kommer seg over kanten, sinna for at Talli ikke ligger der de er på vei, sinna for at jeg løfter de, sinna for at Talli vasker for lenge, sinna for at naboen ikke ligger i ro. Fiiiine bebiser det!!

Wizard er storspiseren i kullet og rundet 500g i dag. Ser det nesten på han også for han er stor og «klumpete». Ligger enten ved pupp eller på rygg i ett hjørne.

Det som er spennende nå er å begynne titte etter når øynen begynner å åpne seg. De er jo så utrolig søte når det begynner. Men det er nok enda 5-10 dager til.

Talli er ikke så bekymret lengre og i dag fikk Blaze komme inn å titte på valpene. De andre dagene har Blaze stoppet av seg selv i døren og ikke gått inn. I dag virket det som ett eller annet var greit og Blaze gikk helt bort til valpekassen, litt stiv og lavt logrende. Talli var også i valpekassen selvsagt og tittet på henne. Når hun hadde stått der litt slik så fikk hun tydeligvis «lov» til å hilse på ene valpen. Luktet på den, tittet på Talli og gikk ut av valperommet. Det var nok endel veldig små signaler de imellom som jeg ikke ser. Begge er jo språksikre hunder som ikke er ute etter konflikter. Skal bare se at Blaze blir en fin leke bestemor!

Har vært på farten fra kl.0630 her i dag og fått gjort veldig mye. Bilen har blitt fikset, Blaze har vært på sykkeltur, badet og blitt gjort klar til utstilling i morgen. Valper er veid og funnet for tung *ler*, skrevet kontrakt på huskjøpet, vært på tur med Talli, kjøpt meg nye sko og fått ryddet litt hus. Alt dette var ferdig før kl.14. Men jeg tror ikke jeg kommer til å gjenta den bragden helt frivillig *ler*

Blaze har fått seg sele fra US i dag. Jeg er jo stadig på sele jakt til henne. Denne er kjøpt fra DogBooties. Det er en sele av typen Saddle Back Harnes. Den har festet litt annerledes enn de fleste nomeseler, litt høyrer opp på ryggen og ca der selene pleier vri seg på henne. Fargen er ikke bestemt av meg, men den er etter str! (selv om jeg syns den rosa fargen var veldig kul, så det gjor ikke noe *flirer*)

Jeg må stille den inn bedre etterhvert som jeg prøver den. Kan justere den i lengden på ryggen og hvor langt stroppene skal gå bak på sidene. Veldig godt polstret!!

Om ikke den funker som jeg tror, så har Blaze uansett godt av en sele som fordeler trykket litt anderledes fra gang til gang med tanke på belastning.

I morgen er det utstilling på Blaze også skal jeg også stille fetter Marri. Det blir morro og jeg gleder meg! Utstillingen er jo på hjemmebane så jeg kan stikke hjem om jeg skal i store ringen.

Lurer på hvem de 2 andre er som kommer?


4 kommentarer om “Nå er vi i gang

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s